Bankkártyás fizetés

kartya laptopÖrömmel tájékoztatom kedves vendégeimet, hogy a mai naptól megnyílt a lehetőség a bankkártyás fizetésre!
Többen biztos tájékozódtak a különböző médiumokból, hogy január 1-től a közérzet javító szolgáltatások is bele kerültek a pénztárgép kötelezettek táborába. Ez a kötelezettség viszont számlaadással kiváltható, így ismét felvettem a kapcsolatot a már megszokott számlázó partneremmel a szamlazz.hu-val, akik a megszokott rugalmasságon felül, egy új lehetőséggel kápráztattak el: a minden bürökratikus nehézségeket és további költségeket nélkülöző bankkártyás fizetés bevezetésének lehetőségével.

Természetesen éltem a lehetőséggel és így már örömmel tájékoztathatlak titeket is: LEHET MÁR NÁLAM IS BANKKÁRTYÁVAL FIZETNI :)

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is a Joomla Security extension!