happinessHosszú ideje nem jelentkeztem, amire számtalan okot találhatnék, de az mind csak kifogás lenne. Valójában kerestem valamit. Egy olyan gondolatmentet, amit bátram megoszthatok és talán még tanulságként is szolgálhat. A keresgélés során rájottem valamire.

Mindannyian keresünk valamit és a keresés közben elfelejtük, hogy mi is az igazi cél. Számos módon képes vagy megindokolni, hogy most éppen miért nem vagy elégedett, miért nem vagy boldog, miért nem azt csinálod, amit a legjobban szeretnél. A legáltalánosabb indok az, hogy "mert nem tehetem meg". A kérdésre, hogy miért, pedig a válasz teljesen változó. Ezer és ezer indok közül lehet választani: társadalmi, morális és egyéb szokások, mit szólna a család, mert nincs rá elég pénzem, vagy ami legjobb: nincs rá időm.

Amikor viszont a kérdés úgy hangzik, hogy mit szeretnél a legjobban? A tipikus válasz az, pénzt. Pénzt, mert az mindent megold, azáltal megveheted bármikor azt amit éppen szeretnél, nincs időhöz kötve, és az általa megvehető tárgyak kielégülést nyújtanak az adott helyzetben. Nem rossz, de valóban a pénz az amire vágysz? Gondold végig, hogy milyen lenne az életed, ha nem lenne pénz! Milyen választ adnál akkor erre a kérdésre?

 

wakeupIsmerd fel, hogy igazából nem is a pénzre van szükséged, hanem arra, amit azon meg lehet venni. Az emberek többségét, ha megkérdezed, hogy mire vágyik, az első 10 válaszban biztos, hogy benne lesz a többmilliárdos lottó főnyeremény. Viszont, ha megkérdezed, hogy miért szeretné a lottófőnyereményt, máris elkezdi sorolni, hogy miket szeretne venni a nyeremény pénzből. Igazából, mélyen, senki sem a pénzre vágyik, hanem az általa megvehető dolgokra. De tovább megyek! Miért vágysz ezekre a tárgyakra? Miért vágysz luxus házra, luxus autóra és luxus órára? Olyanokra, amiket csak a lottó főnyereményen lehet megvenni? Elárulom! Azért, mert ezek a tárgyak és dolgok elérhetetlennek tűnnek és általa másnak, többnek érzed magad a társadalom többi tagjánál. Pedig csupán egy dologban akarsz kitűnni a tömegből: a boldogsággal. Igen! Igazából nem is a tárgyakra vágysz, hanem arra, hogy boldog legyél.

Mind az amit megvehetsz, csak a gondosan megtervezett reklámoknak köszönhetően szugerálják beléd, hogy általa boldog leszel. Komoly tudományággá fejlődött az évtizedek alatt a reklámszakma annak érdekében, hogy elhitesse veled, hogy a termékek által boldog leszel, tökéletes családban fogsz élni és ha nem veszed meg lemaradsz, kimaradsz, ciki és maradi leszel.

Pedig a boldogság sokkal közelebb van mint gondolnád. A boldogság már benned van! A boldogságot nem lehet megvenni, tárgyak által megszerezni, azok csupán átmeneti örömet okozhatnak, ami nem egyenlő a boldogsággal. Örömöt lehet SZEREZNI, de boldognak LENNI kell. A BOLDOGSÁG TISZTÁN DÖNTÉS KÉRDÉSE! Ha eldöntötted magadban, hogy minden körülmény és külső hatás ellenére Te boldog leszel, akkor már nincs más dolgod, mint élvezni a helyzetet. A Te döntésedet nem befolyásolhatja senki és semmi. Az örömödet elveheti egy-egy esemény, a hangulatod ingadozhat, de ha boldognak éled meg a mindennapjaid, ha élvezed az életed minden percét, ha képes vagy a helyzeteded kívülről szemlélni, anélkül, hogy negatív érzelmekkel itatnád át, akkor boldogok lesznek valóban a mindennapjaid.

Dönts a boldogság mellett! Élj boldogan!

Grafikai tervezés

Teljes arculati tervezés logo/névjegy/boríték/kiadványok/stb.

bővebben ...

MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Digitális nyomtatás

Korszerű digitális nyomdagépeken és cél-nyomtatókon, valamint partnereken keresztül ofszeten.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

3D nyomtatás

Egyedi termékek gyártása 3D nyomtatás FDM technológiás nyomtatóval PLA, PETG, ABS, ASA anyagból

bővebben ...

Oktatás

Egyéni és kiscsoportos oktatás. Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálam megtanulhatod.

bővebben ...
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!