healingAz orvosok, ha találkoznak egy kéztöréssel, bátran állítják, a röntgen kép láttán, hogy a kéz eltört. Ha köhögéssel találkoznak, akkor már bizonytalanabbak, hiszen az év bármely szakára lehet magyarázat: allergia, megfázás, stb, de lehet egyéb, komolyabb oka is. Egy kiütés esetén már még tágabb a kör: csípés, allergia, vírusos, bakteriális, stb. Féreértések elkerülése végett, szeretném tisztázni, nem vagyok az egész egészségügy ellensége! Számos jó és rossz tapasztalatom váltakozik egymással. Mindezek mellett, úgy gondolom, hogy ha van rá lehetőség, akkor - a kötelező vizsgálatok és kezelések mellett - kérjük ki egy természetgyógyász véleményét is.

 

doctor wallet A természetgyógyászok másként vizsgálnak, másként gondolkodnak. Ők az egész embert vizsgálják összefüggéseiben. Ahogy én is. Nem szeretném néhány rossz tapasztalat miatt, fáradt, megkeseredett orvosok felelőtlen és hanyag magatartásából megítélni az egész intézményt, de, hogy tudnék objektíven ítélni ha közvetlenül érintetté válok az ügyben. A gyerekemnek kiütései voltak. Közölték, hogy csípés. Mondtuk, hogy ok, de miért terjed? Akkor allergia - lehet, hogy a csípésre. OK - 2 hét múltán a másik két gyerekemen is kijött. - Ja akkor fertőzés. Kenjük - ne kenjük - fürdessük, de ne érje víz, tisztítsuk, de szárítsuk, stb. Minden variáció ami lehetséges felsorolva, hogy Ő bevédje magát. Ha nem múlik, mi csináltunk valamit rosszul, egyébként is Ő nem ezt mondta, vagy nem mondta biztosra. Minden jel arra utal, hogy az orvos társadalom még fel nem ébredt rétege, nem gyógyítani, hanem csupán életben tartani akarnak, lehetőleg minél tovább, hogy engedelmes, aktív fogyasztója legyél a gyógyszeriparnak. Minél tovább maradsz aktív fogyasztó és engedelmes vásárló, annál tovább tartod életben a fennálló rendszert - ha "beledöglessz is".

doctor bag natural 628x363 1Szerencsére mostanra a kép már megváltozott. Számos orvos és jeles szaktekintély állt át a "sötét oldalról" a fény oldalára és hirdeti, hogy nem tüntetet kell kezelni, hanem okokat kell gyógyítani. Egyre többen látják be, hogy az egyetlen működő orvoslás, ha holisztikusan, valóban az egészet vizsgálva, de egyénre szabottan kell a terápiát kialakítani. Ebben már nem ellenségként,hanem partnerként tekintenek a természetgyógyászokra. Tehermentesítőként, aktív résztvevőjévé tettek minket a megelőzés területén. energy healingEldöntöttem, hogy segíteni akarok magunkon és másokon is. Megpróbálok minden olyan emberen segíteni, aki a hagyományos, természetes és újra felfedezett módszereket választja és azokon is, akik bátran vállalják az új módszerek kipróbálását is. Intenzív tanulásba kezdtem, hogy alkalmazni tudjam mindazt, amit már eddig is tudtam, és mindazt amit eddig csak sejtettem, de már biztosan tudok: Mindenkit meg lehet gyógyítani aki akarja és gyógyítani bárki tud - aki megérti azt, hogy miből áll mindaz minket körülvesz. Több könyvet elolvastam és még rengeteg van hátra. Számos tanfolyamot elvégeztem és még közel sincs vége. A sok tanult információ kezd összeállni bennem, így ki tudom alakítani a saját módszerem, mert nincs tökéletes recept az egészség helyreállítására, a minket körülvevő energiák közvetítésére. Minden ember másként fogja fel és adja át az univerzum energiáit. A lényeg az eredmény. Minél több pozitív visszacsatolás annál jobban és bátrabban tudom felhasználni azt.

Hidd el, hogy Te is képes vagy arra, amit korábban csodának tartottál. Higgy magadban és tegyél csodát!

Grafikai tervezés

Teljes arculati tervezés logo/névjegy/boríték/kiadványok/stb.

bővebben ...

MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Digitális nyomtatás

Korszerű digitális nyomdagépeken és cél-nyomtatókon, valamint partnereken keresztül ofszeten.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

3D nyomtatás

Egyedi termékek gyártása 3D nyomtatás FDM technológiás nyomtatóval PLA, PETG, ABS, ASA anyagból

bővebben ...

Oktatás

Egyéni és kiscsoportos oktatás. Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálam megtanulhatod.

bővebben ...
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!