beach massage prea brazilAlternativpraktiken 2Elsőként a masszázsok, azok közül is a svéd masszázs volt amit megtanultam. Ez minden nyugati masszázs alapja és ez volt az amit a lehető leghamarabb át is tudok adni és az eredmény magáért beszél. A felfrissült emberek látványa mindent megér. A visszajelzések alapján tovább képeztem magam, megtanultam a lágy csontkovácsolást. Ezzel már többet is adhatok, mint jó közérzetet, felfrissülést és izomgörcs oldást. A lágy csontkovácsolással a kiropraktika alapjait felhasználva teszem helyre az elmozdult ízületeket.

 

tuina massagekopolyKésőbb, megtanultam a kínai masszázst, ami már egy teljesen más, több évezredes alapokon nyugvó masszázsfajta. Itt az elsődleges hangsúly az energiák szabad áramlásának elősegítésén van. Hihetetlen élményt nyújt egy teljes kezelés. A komplex élmény átadásának érdekében megtanultam a moxa és köpöly helyes használatát is. Amint bele ástam magam a reflexzónás, meridiánok mentén történő masszázsokba, úgy folytam bele a talpmasszázsba is. Korábban már olvastam könyvet és néhányszor gyakoroltam is, de a hozzá tartozó kínai filozófiával vált egésszé. Egy nagyszabású rendezvény kedvéért dolgoztam ki egy 10-15 perces frissítő masszázssort és vásároltam speciális masszírozásra alkalmas széket. A rendezvény két napja során sokan megfordultak a kezeim alatt és rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptam. Korábban nem hittem, hogy 10-15 perc masszázs ennyire jó hatással tud lenni, de a hálás tekintetek sokat elárultak. Boldog vagyok, hogy részese lehettem.

Reconnective Healing1r2c logoMindezekkel párhuzamosan a gondolkodásom is átalakult. A sok pozitív tapasztalatért nem csak a fizikai síkon, hanem magamban is dolgoznom kellett. Szerencsére a szemlélet váltáshoz rendkívül jó tanárom volt. Neki köszönhetően ismerkedtem meg mind azzal a tudással és szemlélettel amire a mai napig építkezem. Általa ismerkedtem meg a Mátrix energetikával, vagy másként a Kapcsolatteremtő gyógyítással, majd később, hogy magyar vonatkozású tapasztalatokat is gyűjtsek, részt vettem Kercselics Imre szellemsebész kurzusán is. Ezek a módszerek már meghaladják a többség által elfogadott törvényszerűségeken alapuló gyógyítás szabályait, de tapasztalatból mondom, ugyan olyan hatásosak. A tartós gyógyuláshoz persze ez nem elég. Ha valaki teljesen és végérvényesen meg akar szabadulni a "nyavajáitól" akkor annak gyökeres változásra van szüksége. Mind testi, mind pedig szellemi szinten. A folyamatosan elém tárt irodalom meghozta gyümölcsét, bennem összeállt és kidolgozódni látszik egy komplex módszer, amivel a legtöbb ismert probléma megoldható. Egy olyan kúra, amit ha végig tud vinni az ember, nem csak egészséges lesz, de az élete is teljesen megváltozik. ... erről hamrosan ...

Tanulmányaim folyamatosak, mint ahogy a világ és az igények is folyamatosan változnak. Jelenleg a természetgyógyász vizsgáimra készülök és igyekszem mélyebben elmerülni az akupunktúra/akupresszúra/reflexológia területén, hiszen a Hagyományos Kínai Orvoslás sok segítséget adhat összehangolni a testet és a lelket működtető energiákat.

Bízom benne, hogy megtisztelsz bizalmaddal.

Aranyi Csaba

Foglalj időpontot most: INTERNETEN - vagy - Telefonon: +36304741544

Grafikai tervezés

Teljes arculati tervezés logo/névjegy/boríték/kiadványok/stb.

bővebben ...

MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Digitális nyomtatás

Korszerű digitális nyomdagépeken és cél-nyomtatókon, valamint partnereken keresztül ofszeten.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

3D nyomtatás

Egyedi termékek gyártása 3D nyomtatás FDM technológiás nyomtatóval PLA, PETG, ABS, ASA anyagból

bővebben ...

Oktatás

Egyéni és kiscsoportos oktatás. Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálam megtanulhatod.

bővebben ...
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!