szalon instaHosszas előkészület után, most március 1-vel megnyitottunk!
Az Alternatív Egészségtámogató Terápiák szeretettel várja az egészségére igényes embereket, mindazokat, akik nem csupán hiszik, de tudják, hogy vannak hatékony alternatív egészségtámogató megoldások. Valamint mindazokat, akik felfrissülésre, vagy éppen relaxálásra vágynak.

Komoly szakértelemmel és nagy ódaadással igyekszünk kezezlni a bennünk bízó embereket. Folyamatos önképzéssel és igyekszünk a kor igényeinek és a legfrissebb kutatásokhoz igazodó terápiáknak megfelelni. Masszázzsal, kimozgatásokkal, triggerpont terápiával, Kinesio-tape kezeléssel, talpreflexológiával, és aurikuloterápiás kezelésekkel igyekszünk kezelni a probléma forrását. A lélek problémáinak megoldását Bach cseppekkel támogatjuk meg.

Jelentkezz be!

szalon neminstaszalon insta2A Szentendrei út elején, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető helyen valósítottuk meg az első lépéseket. Díjmentes parkolással, csendes környezetben, hangulatos kis helyiségben adunk szakszerű masszázst és kimozgatást, valamint talpreflexológiás vagy aurikuló terápiás kezeléseket. Modern, számítógépes állapotfelméréssel segítünk megtalálni a probléma forrását, ha további segítségre tartasz igényt. A Meridián Diganosztikai Műszer nem csak analizálja az energia hiányt, hanem számos terápiás javaslattal is ellátja a hozzánk fordulókat.

Természetesen nem csupán probléma kezeléssel lehet hozzánk fordulni, hanem akkor is, ha relaxálni, kikapcsolódni szeretnél. Számos aromaterápiás masszázsolajjal segítünk ellazulni, lágy kényeztető masszázzsal. Fordulj hozzánk bizalommal!

 

Grafikai tervezés

Teljes arculati tervezés logo/névjegy/boríték/kiadványok/stb.

bővebben ...

MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Digitális nyomtatás

Korszerű digitális nyomdagépeken és cél-nyomtatókon, valamint partnereken keresztül ofszeten.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

3D nyomtatás

Egyedi termékek gyártása 3D nyomtatás FDM technológiás nyomtatóval PLA, PETG, ABS, ASA anyagból

bővebben ...

Oktatás

Egyéni és kiscsoportos oktatás. Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálam megtanulhatod.

bővebben ...
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd