Kapcsolattartó képe
Szentendrei út 28. Budapest 1035
Az információ letöltése a következő formátumban: vCard
Küldjön e-mailt. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

aranyicsabaNéhány szó rólam...

Nyomdász, webdesigner, arculat tervező, botcsinálta író,
természetgyógyász, az AcuPiercing® kidolgozója

Hello, a nevem

Aranyi Csaba

Két fő irányban tevékenykedek.
Főállásban Nyomdaipari vállalkozó,
délutánonként viszont Egészségtámogató terápiákkal foglalkozom és az AcuPiercing kidolgozója vagyok
Írtam egy könyvet is, Gyökértől a koronáig címmel

Pályafutásomat, a tanulmányaim után, egyből a családi cégnél, az Unio Print Nyomdában kezdtem, akivel a mai napig jó kapcsolatot ápolok, a profiljukba vágó termékeket, amire nem vagyok gépesítve, alvállalkozóként továbbra is velük készíttetem. Mára rengeteg tapasztalatot szerezve bátran állíthatom, hogy minden ofszet és digitális nyomással kapcsolatos megkeresést teljesíteni tudok, valamint a legtöbb postpress igényre is megoldást találok, mind házon belül, mind tapasztalt alvállalkozóim segítségével. Korszerű gépparkkal és kreatív megoldásokkal készítünk el minden egyedi elképzelést, legyen az offline vagy online anyag, amiket más gyártók a feladat nehézsége, vagy kapacitás hiánya miatt nem vállalnak. Ez tölti ki a déletőttjeimet, de délutánonként a másik szenvedélyemnek hódolok.

Másokon segíteni, több mint hobbi. Ez már szenvedély. Megtalálni a problémákra a megfelelő megoldást, holisztikusan tekintetneni az emberre sok előtanulmányt igényelt.

Évtizedek óta érdekel és foglalkozom az alternatív gyógymódokkal. Számos könyvet olvastam, ami elindított a természetgyógyászat irányába. Sokáig ellenálltam a hívásnak és csupán hobbiként foglalkoztam mindezzel, de mára már minden olyan ismeretet elsajátítok amivel segíthetek az embereken és komolyan foglalkozom a természet irányzataival. Először az alternatív gyógyászat ragadott magával, sok könyvet elolvastam és végül elmentem Kercselis Imre szellemsebész képzésre. Nála megtanultam és néhány esetben gyakorlatban is alkalmaztam a megszerzett tudást. Később a fizikai test kezelésének módját is megtanulni vágytam, ezért alaposabb képzésbe vetettem magam. A svédmasszázson keresztül megismerkedtem az anatómiával. A masszázst önállóan kevésnek találtam a sikeres kezelésekhez, ezért belekóstoltam a kiropraktikába egy képzésen, majd évekkel később, egy másik, jelenleg magyaroszágon a legalaposabb képzésen részletesen és pontosan megtanultam, hogy mikor-mit-hogyan lehet kimozgatni, "ropogtatni". Ez volt az SMT® Sportmanuálterápia. Az alternatív gyógyászat érdeklődésemet kielégítve a kínai gyógyászatot vettem célba, így első körben a Tui Na masszázs alapjaival ismerkedtem meg, majd azt kibővítettem a köpöly és moxa kezelések ismeretével. A reflexpontok és meridiánok megismerése után a talpreflexológiát is megtanultam. Ezzel már korábban is, gyermekkoromban és azóta is folyamatos kapcsolatom van, de ennek a megtanulása a természetgyógyász vizsgát feltételezte, így elvégeztem és vizsgáztam a természetgyógyászati alapmodulból és a hozzá tartozó egészségügyi alapismeretekből. A talpreflexológia felkeltette az érdeklődésem a mikrorendszerek iránt így találkoztam a fülakupunktúrával, amit igyekeztem a legrészletesebben megtanulni a leghitelesebb tanártól, Dr. Széchenyi Istvántól. Ebből dolgoztam ki később az AcuPiercing® módszert, mely egyszerre divatos és hasznos kiegészítője a mindennapoknak. Ezt követően ismerkedtem meg a Bach virágterápiával, ami rendkívül jó kiegészítést ad a fizikai kezelések mellé, hiszen holisztikusan kell szemlélni az embert és nem részleteiben. Ha megkezdem a fizikai test kezelését, érdemes a lelki háttérre is a figyelmet fordítani. Ebben segítenek a Bach cseppek. Tanulmányaim során világossá vált, hogy minden terápia alapja a helyes és mindenre kiterjedő, egymás eredményeit támogató állapotfemérés a legfontosabb. A lehető legátfogóbb állapotfelmérés érdekében, a gépi meridiándiagnosztika (MeriDim®), az SMT® Sportmauálterápia diagnosztikai módszerei mellé elvégeztem egy Íriszdiagnosztikai kúrzust. Ezekkel a vizsgálatokkal és a személyes megbeszéléskor kapott információkkal már egy komplex képet tudok alkotni ezáltal nagyobb eséllyel tudok megfelelő tanácsod adni a hozzámfordulónak.
A tanulmányaim során összeállt információkból és tapasztalatokból időközben kidolgoztam egy saját, mindre kiterjedő, holisztikus módszert. A csakrák egymásra épülésére alapozó kezelés sorozat, egyszerre fogalkozik a lelki és a testi tünetek enyhítésével, gyógyításával. Ahhoz, hogy mindennek a teljes hátterét és működését megértessem egy könyv is született, majd később, ahhoz, hogy ezt a hatékony módszert más is használhassa tanfolyamot is tervezek, ha igény lesz rá.

Tanulmányaim:

svedmasszazs bizonyitvanykinai masszazstalpreflexologia

kiropraktikas kimozgato bizonyitvany

köpöly moxa

kinesio tapekinesio tape halado1kinesio tape crosstape1kinesio tape crosstape2

akupunktura nogierakupunktura kinai

bach viragterapia.jpg

 independent christian clergy

 smt certsmt dip

 iriszdiagnosztika

IBMS

 

 

2013. 12. - Szellemsebészet - Kercselics Imre

2014. 06. - Svédmasszázs - Gizella Oktatási stúdió / Bodnár István

2014. 07. - Kiropraktikás Izometrikus Kimozgató - ESSE Oktatóköpont / Komjáthy János

2015. 07. - Kínai masszázs - Gizella Oktatási stúdió / Belányi-Sztraka Éva

2015. 07. - Köpöly - moxa - gyertya - Professzionális Masszázs Terápia / Belányi-Sztraka Éva

2015. 11. - Egészségügyi modul - Gizella Oktatási Stúdió / Hegyesi Zsolt

2015. 11. - Természetgyógyászati modul - Gizella Oktatási Stúdió / Grezsa Erzsébet

2016. 02. - Kinesio Tape, alaptanfolyam - Oriolus Med / Quastné Rigó Katalin

2016. 02. - Talpreflexológia - Gizella Oktatási Stúdió / Grezsa Erzsébet

2016. 03. - Kinesio Tape, haladó tanfolyam - Oriolus Med / Fecske Ildikó

2016. 05. - Fülakupunktúrás addiktológus - Széchenyi Egészségközpont / Dr. Széchenyi István

2016. 05. - Aurikuloterápia: a Nogier rendszer, Aurikuloterápia: a Kínai rendszer - Széchenyi Egészségközpont / Dr. Széchenyi István

2016. 08. - Cross Tape I. - ízületek - Oriolus Med / Quastné Rigó Katalin

2016. 09. - HomeoMoxa - allergia kezelés - Fény Alternatív Orvosi Rendelő / Dr. Kellermann Aranka Terézia

2016. 09. - Bach Virágterápia - Széchenyi Egészségközpont / Dr. Széchenyi István

2017. 04. - Independent Christian Clergy / Független Keresztény Lelkész - Christian Global Outreach (USA)

2017. 07. - SMT(R) Manipulációs Terápia alaptanfolyam - SMT(R) Sportmanuálterápia / Michael Vékaš (SK)

2018. 03. - SMT(R) Sportmanuálterápia - SMT(R) Sportmanuálterápia / Michael Vékaš (SK)

2018. 03. - Írisztdiagnosztika - Magyar Természetgyógyászok Szövetsége / Dr. Szilvásy István - Dr. Taraczközi István

2022. 07. - Piercer Course on Blood-Borne Pathogens and Communicable Diseases - IBMS / David P. Kalin MD MPH (USA)

 

2023. szeptembertől - Óbudai Egyetem KVK - Szakoktató

Publikációk - előadások:
2017. 04. - IV. Fülakupunktúrás Addiktológus és Természetgyógyász Konferencia - előadó (Inzulinrezisztencia gyógyulásának támogatása aurikuloterápiával)
2017. 05. - Gyökértől a koronáig - könyv szerzője (Facebook: https://facebook.com/gyokertolakoronaig)
2023. 05. - XI. Sokszínű Akupunktúra Szakmai nap - előadó: AcuPiercing - az ékszer, amely segíthet
2024. 04. - VI. Nemzetközi Fülakupunktúrás és Természetgyógyász Konferencia (Sydney, Australia) - előadó (AcuPiercing - az ékszer, amely segíthet; Esettanulmányok (inzulinrezisztencia, Bell szindróma); Csakra pontok számítása a MeriDiM által)

Rendelési idő:
Alternatív Egészségtámogató

1035 Budapest, Szentendrei út 28.
H-Sze: 17:30-20:00, P: Változó

Egészségtámogató Központ
Cím: 
1035 Budapest, Szentendrei út 28.
Web: https://egeszsegtamogato.huE-mail: info[kukac]egeszsegtamogato[pont]hu

Időpont foglalás: https://alternativegeszsegterapiak.setmore.com/

Általános adataim:
Telefonom:
+36 30 474 1544
E-mail:  info[kukac]aranyicsaba[pont]hu
Web: https://aranyicsaba.huG-mail:  aranyicsaba79[kukac]gmail[pont]com
Facebook: https://facebook.com/aranyicsaba.hu Facebook: https://facebook.com/gyokertolakoronaig

Hivatalos adataim:
Székhely címem:
2336 Dunavarsány, Árnyas utca 3.
EV Nyilvántartási szám: 52643813
Kereskedelmi Nyilvántartási szám: Dunavarsány, 347968/B/1
(Webáruház és direkt értékesítés Közérzetjavító és étrend-kiegészítő termékre és Közérzettel kapcsolatos nem élelmiszer termékre)
Adószámom: 52970708-1-33
Bankszámlaszámom: OTP Bank 11720025-21446885

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/004728

Weboldal kiszolgáló adatai:
Tárhely szolgáltató:
Dotroll Kft.
Címe: 1439 Budapest, Pf. 663.
Telefon: +36 1 432 3232
Webcíme: https://dotroll.com

Minden jog fenntartva!
Az aranyicsaba.hu honlapjának elemei szerzői és szellemi tulajdoni jogszabályok hatályai alá esnek, tilos ezeket részben vagy egészben másolni, a jelen honlap céljától eltérően semmilyen módon és jogcímen nem használhatóak.

SZELLEMI TULAJDON

Az aranyicsaba.hu honlap Aranyi Csaba tulajdona. A Honlap, értve ez alatt szöveget, tartalmat, software-t, videót, zenét, hangot, grafikát, fényképeket, illusztrációt, műalkotást, neveket, logókat, védjegyeket, szolgáltatásokat és egyéb anyagot ( “Tartalom”), szerzői jogi, márkavédelmi és/vagy egyéb tulajdoni jogi jogszabályok védelmét élvezi. A Tartalom magában foglalja mind Aranyi Csaba saját tulajdonban lévő vagy ellenőrzött, mind pedig a Harmadik Fél saját tulajdonú vagy ellenőrzött, de Aranyi Csabanak átadott/ engedélyezett tartalmat. Minden egyes egyéni megnevezés,  vagy egyéb elemek, melyek a Honlap tartalmát képezik, szerzői jogvédelem alatt állhatnak. A Honlap által tartalmazott minden alkalmazható szerzői jogi jogszabályra és minden további szerzői jogi figyelmeztetésre vagy korlátozásra figyelemmel kell lenni. Amennyiben a Honlap meglátogatása csak a cél, a Honlapon szereplő anyagok másolása, adaptálása ebben az esetben sem engedélyezett, csak Aranyi Csaba írásos hozzájárulásával.

Budapest, 2017.

 

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is a Joomla Security extension!