Kapcsolattartó képe
Szentendrei út 28. Budapest 1035
Az információ letöltése a következő formátumban: vCard
Küldjön e-mailt. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Aranyi Csaba vagyok. Svédmasszőr, talpreflexológiás masszőr, fülakupunktúrás kezelő. A Root2Crown csakraterápiás módszer kifejlesztője.

aranyicsabaÉvtizedek óta érdekel és foglalkozom az alternatív gyógymódokkal. Számos könyvet olvastam, ami elindított a természetgyógyászat irányába. Sokáig ellenálltam a hívásnak és csupán hobbiként foglalkoztam mindezzel, de mára már minden olyan ismeretet elsajátítok amivel segíthetek az embereken és komolyan foglalkozom a természetgyógyászattal.

Először az alternatív gyógyászat ragadott magával, sok könyvet elolvastam és végül elmentem Kercselis Imre szellemsebész képzésre. Nála megtanultam és néhány esetben gyakorlatban is alkalmaztam a megszerzett tudást. Később a fizikai test kezelésének módját is megtanulni vágytam, ezért alaposabb képzésbe vetettem magam. A svédmasszázson keresztül megismerkedtem az anatómiával. A masszázst önállóan kevésnek találtam a sikeres kezelésekhez, ezért belekóstoltam a kiropraktikába egy képzésen, majd évekkel később, egy másik, jelenleg magyaroszágon a legalaposabb képzésen részletesen és pontosan megtanultam, hogy mikor-mit-hogyan lehet kimozgatni, "ropogtatni".  Ez volt az SMT(R) Sportmanuálterápia. Az alternatív gyógyászat érdeklődésemet kielégítve a kínai gyógyászatot vettem célba, így első körben a Tui Na masszázs alapjaival ismerkedtem meg, majd azt kibővítettem a köpöly és moxa kezelések ismeretével. A reflexpontok és meridiánok megismerése után a talpreflexológiát is megtanultam. Ezzel már korábban is, gyermekkoromban és azóta is folyamatos kapcsolatom van, de ennek a megtanulása a természetgyógyász vizsgát feltételezte, így elvégeztem és vizsgáztam a természetgyógyászati alapmodulból és a hozzá tartozó egészségügyi alapismeretekből. A talpreflexológia felkeltette az érdeklődésem a mikrorendszerek iránt így találkoztam a fülakupunktúrával, amit igyekeztem a legrészletesebben megtanulni a leghitelesebb tanártól.

Idő közben - mivel igény adódott rá - megtanultam a kinesiológiai tapaszok szakszerű használatát, mind az izomhúzódások kezelésére, mind pedig a korrekciókra, de a meridiánok és az akupunktúrás pontok ismerete már tovább is csábított a kineziológiai tapaszok "akutape"-ként használának megtanulására. Így egyszercsak egy Crosstape tanfolymon találtam magam.

Annak érdekében, hogy teljes, mindenki igényeinek megfelelő kezelést tudjak biztosítani belekezdtem a homeopátia megismerésébe. Egy érdekes és hatékony módszerrel ötvözve lett a homeopátia és a HKO rendszere, ebből született meg az allergiások nagy örömére a HomeoMoxa. Ezt követően ismerkedtem meg a Bach virágterápiával, ami rendkívül jó kiegészítést ad a fizikai kezelések mellé, hiszen holisztikusan kell szemlélni az embert és nem részleteiben. Ha megkezdem a fizikai test kezelését, érdemes a lelki háttérre is a figyelmet fordítani. Ebben segítenek a Bach cseppek.

Tanulmányaim során világossá vált, hogy minden terápia alapja a helyes és mindenre kiterjedő, egymás eredményeit támogató állapotfemérés a legfontosabb. A lehető legátfogóbb állapotfelmérés érdekében, a gépi meridiándiagnosztika (MeriDim(R)), az SMT(R) Sportmauálterápia diagnosztikai módszerei mellé elvégeztem egy Íriszdiagnosztikai kúrzust. Ezekkel a vizsgálatokkal és a személyes megbeszéléskor kapott információkkal már egy komplex képet tuok alkotni.

A tanulmányaim során összeállt információkból és tapasztalatokból időközben kidolgoztam egy saját, mindre kiterjedő, holisztikus módszert. A csakrák egymásra épülésére alapozó kezelés sorozat, egyszerre fogalkozik a lelki és a testi tünetek enyhítésével, gyógyításával. Ahhoz, hogy mindennek a teljes hátterét és működését megértessem egy könyv is születőben van, majd később, ahhoz, hogy ezt a hatékony módszert más is használhassa tanfolyamot is tervezek, ha igény lesz rá.

Tanulmányaim:

svedmasszazs bizonyitvanykinai masszazstalpreflexologia

kiropraktikas kimozgato bizonyitvany

köpöly moxa

kinesio tapekinesio tape halado1kinesio tape crosstape1kinesio tape crosstape2

akupunktura nogierakupunktura kinai

bach viragterapia.jpg

 independent christian clergy

 smt certsmt dip

 iriszdiagnosztika

 

 

2013. 12. - Szellemsebészet - Kercselics Imre

2014. 06. - Svédmasszázs - Gizella Oktatási stúdió / Bodnár István

2014. 07. - Kiropraktikás Izometrikus Kimozgató - ESSE Oktatóköpont / Komjáthy János

2015. 07. - Kínai masszázs - Gizella Oktatási stúdió / Belányi-Sztraka Éva

2015. 07. - Köpöly - moxa - gyertya - Professzionális Masszázs Terápia / Belányi-Sztraka Éva

2015. 11. - Egészségügyi modul - Gizella Oktatási Stúdió / Hegyesi Zsolt

2015. 11. - Természetgyógyászati modul - Gizella Oktatási Stúdió / Grezsa Erzsébet

2016. 02. - Kinesio Tape, alaptanfolyam - Oriolus Med / Quastné Rigó Katalin

2016. 02. - Talpreflexológia - Gizella Oktatási Stúdió / Grezsa Erzsébet

2016. 03. - Kinesio Tape, haladó tanfolyam - Oriolus Med / Fecske Ildikó

2016. 05. - Fülakupunktúrás addiktológus - Széchenyi Egészségközpont / Dr. Széchenyi István

2016. 05. - Aurikuloterápia: a Nogier rendszer, Aurikuloterápia: a Kínai rendszer - Széchenyi Egészségközpont / Dr. Széchenyi István

2016. 08. - Cross Tape I. - ízületek - Oriolus Med / Quastné Rigó Katalin

2016. 09. - HomeoMoxa - allergia kezelés - Fény Alternatív Orvosi Rendelő / Dr. Kellermann Aranka Terézia

2016. 09. - Bach Virágterápia - Széchenyi Egészségközpont / Dr. Széchenyi István

2017. 04. - Independent Christian Clergy / Független Keresztény Lelkész - Christian Global Outreach (USA)

2017. 07. - SMT(R) Manipulációs Terápia alaptanfolyam - SMT(R) Sportmanuálterápia / Michael Vékaš (SK)

2018. 03. - SMT(R) Sportmanuálterápia - SMT(R) Sportmanuálterápia / Michael Vékaš (SK)

2018. 03. - Írisztdiagnosztika - Magyar Természetgyógyászok Szövetsége / Dr. Szilvásy István - Dr. Taraczközi István

Publikációk - előadások:
2017. 04. - IV. Fülakupunktúrás Addiktológus és Természetgyógyász Konferencia - előadó (Inzulinrezisztencia gyógyulásának támogatása aurikuloterápiával)
2017. 05. - Gyökértől a koronáig - könyv szerzője

Rendelési idő:
Alternatív Egészségtámogató

1035 Budapest, Szentendrei út 28.
H-Sze: 17:30-20:00, P: Változó

Egészségtámogató Központ
Cím: 
1035 Budapest, Szentendrei út 28.
Web: https://egeszsegtamogato.huE-mail: info[kukac]egeszsegtamogato[pont]hu

Időpont foglalás: https://alternativegeszsegterapiak.setmore.com/

Általános adataim:
Telefonom:
+36 30 474 1544
E-mail:  info[kukac]aranyicsaba[pont]hu
Web: https://aranyicsaba.huG-mail:  aranyicsaba79[kukac]gmail[pont]com
Facebook: https://facebook.com/aranyicsaba.hu Facebook: https://facebook.com/gyokertolakoronaig

Hivatalos adataim:
Székhely címem:
2336 Dunavarsány, Árnyas utca 3.
EV Nyilvántartási szám: 52643813
Kereskedelmi Nyilvántartási szám: Bp. XX. ker. 5781
(Webáruház és direkt értékesítés Közérzetjavító és étrend-kiegészítő termékre és Közérzettel kapcsolatos nem élelmiszer termékre)
Adószámom: 52970708-1-33
Bankszámlaszámom: OTP Bank 11720025-21446885

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/004728

Weboldal kiszolgáló adatai:
Tárhely szolgáltató:
Dotroll Kft.
Címe: 1439 Budapest, Pf. 663.
Telefon: +36 1 432 3232
Webcíme: https://dotroll.com

Minden jog fenntartva!
Az aranyicsaba.hu honlapjának elemei szerzői és szellemi tulajdoni jogszabályok hatályai alá esnek, tilos ezeket részben vagy egészben másolni, a jelen honlap céljától eltérően semmilyen módon és jogcímen nem használhatóak.

SZELLEMI TULAJDON

Az aranyicsaba.hu honlap Aranyi Csaba tulajdona. A Honlap, értve ez alatt szöveget, tartalmat, software-t, videót, zenét, hangot, grafikát, fényképeket, illusztrációt, műalkotást, neveket, logókat, védjegyeket, szolgáltatásokat és egyéb anyagot ( “Tartalom”), szerzői jogi, márkavédelmi és/vagy egyéb tulajdoni jogi jogszabályok védelmét élvezi. A Tartalom magában foglalja mind Aranyi Csaba saját tulajdonban lévő vagy ellenőrzött, mind pedig a Harmadik Fél saját tulajdonú vagy ellenőrzött, de Aranyi Csabanak átadott/ engedélyezett tartalmat. Minden egyes egyéni megnevezés,  vagy egyéb elemek, melyek a Honlap tartalmát képezik, szerzői jogvédelem alatt állhatnak. A Honlap által tartalmazott minden alkalmazható szerzői jogi jogszabályra és minden további szerzői jogi figyelmeztetésre vagy korlátozásra figyelemmel kell lenni. Amennyiben a Honlap meglátogatása csak a cél, a Honlapon szereplő anyagok másolása, adaptálása ebben az esetben sem engedélyezett, csak Aranyi Csaba írásos hozzájárulásával.

Budapest, 2017.

 

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!