heartcomplexmanA fizikai testünk egy jelző eszköz. Jelez, ha gond van, ha valamivel mérgezzük magunkat. Itt most távolodjunk el egy kicsit, a klasszikus mérgezési esetektől, hiszen számtalan dologgal vagyunk képesek mérgezni a saját szervezetünk. Ezek a mérgek az életünk folyamán folyamatosan lerakódnak és gyűlnek, ha nem tisztítjuk ki magunkból. Tévhit, ha azt gondoljuk, hogy a testünk egyetlen módon, a fizikai síkon mérgeződhet. Számos kutatás bizonyítja, hogy az ember, az ismert módszereken túl (dohányzás, alkohol, drog, stb.), a két alapvető dologgal is képes ártani magának: étellel és gondolatokkal. Mi alapvetően itt most az utolsóval foglalkozunk, hiszen az áramlással - Istennel - való kapcsolatunk a gondolatainkon keresztül áramlik és a fizikai síkon testesül meg.

 

Melyik szervünket milyen gondolatokkal mérgezzük?

Nagy általánosságban a testünket öt részre oszthatjuk és ezekhez a részeinkhez társíthatunk viselkedés típusokat, amik a problémák okozói.

seven chakras 270164531.) Vállaktól felfelfelé a gőg okozhat problémákat, gyorsan megjegyzem, hogy az is egy fajta gőg, ha valamit elhallgatok és csak nyelek, hiszen akkor nem tartom méltónak a partneremet arra, hogy megosszam vele a gondolataimat. Bármennyire azzal nyugtatom magam, hogy őt kímélem, nem így van.

 • Agy: Gőg, büszkeség, “nem fér a fejembe… stb.”

 • Szem / fül: “látni / hallani sem akarom”

 • Pajzsmirigy / torok: “nem bírom lenyelni”

2.) Vállaktól lefelé, egészen a lengőbordákig a jellemző kiváltó ok az önzőség. Figyelem(!) lehet önzően szeretni is! Nőknél fordulhat elő emlődaganat kialakulása tisztán szeretetből. A birtokló szeretet, ami már önzésbe megy át több kárt tesz a nőben, mint abban, akin/akinek segíteni vél a szeretetével, ragaszkodásával.

 • Tüdő, légutak, mellhártya: lelkiismeret

 • Emlők: Túlzott ragaszkodás egy szerettünkhöz

 • Szív: szeretet / megbocsátás hiánya

3.) A lengőbordák alatti rész, egészen a hólyagig az anyagiakhoz, pénzhez és az emberekhez való viszonnyal áll kapcsolatban. Ide tartozik minden olyan dolog is, amit igyekszünk magunkban hosszú időre eltemetni, hogy ne kelljen vele foglalkozni.

 • Gyomor, emésztés: “nem bírom megemészteni”

 • Bélrendszer, széklet: A pénzhez és a javakoz való túlzott ragaszkodás

 • Máj: félelem, aggódás, bizalmatlanság

 • Hasnyálmirigy (cuklor): Valaki irányából érkező szeretetre méltatlannak érzi magát

 • Vese: nem szexuális, párkapcsolati problémák

4.) A hólyag alatti rész, vagyis a külső és belső nemi szervek, a szexualitás tája. Az itt adódó problémák egyértelműen a párkapcsolati, első sorban a szexuális problémákkal hozhatók összefüggésbe.

5.) Maradt még a derék, hát és gerinc gondok, valamint a lábak és a kezek. Ezek általában a cselekvéssel, a továbblépéssel kapcsolatos meggondolatlan lépések megelőzésében játszanak szerepet, de van, hogy “direkt” csonttörést produkál a szervezet, ha már túl van terhelve és úgy gondolja, hogy ideje leállni, lassítani, pihenni. Mindazok a sérülések, amelyek szó szerint térdre kényszerítenek, vagy meghajlásra (pld. lumbágó), azok az alázatra tanítanak.


Ami részben kilóg a sorból, mivel testrészhez nem köthető, az az allergia, ami egyébként magáért beszél. Itt az alapgondolat az, hogy a szervezet ugye túlzott immunválaszt ad egy ingerre. A legfontosabb, azon kell elgondolkodni, hogy mi az ami allergiát okoz és hol jön elő leginkább? Ha ez megtörtént, akkor meg kell keresni, hogy azon a helyen kit, vagy mit nem bírunk elviselni?

Grafikai tervezés

Teljes arculati tervezés logo/névjegy/boríték/kiadványok/stb.

bővebben ...

MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Digitális nyomtatás

Korszerű digitális nyomdagépeken és cél-nyomtatókon, valamint partnereken keresztül ofszeten.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

3D nyomtatás

Egyedi termékek gyártása 3D nyomtatás FDM technológiás nyomtatóval PLA, PETG, ABS, ASA anyagból

bővebben ...

Oktatás

Egyéni és kiscsoportos oktatás. Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálam megtanulhatod.

bővebben ...
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd