fulEddig sem voltak kétségeim, de így, hogy a hatás már mérhető és grafikonon azonnal kimutatható, az a szemernyi kétely is szertefoszlott. Fantasztikus. Az összehasonlító grafikonon világosan látszik a kezelendő probléma és a kezelés után bekövetkező változások. A különbőző grafikus megjelenések segítenek a megfelelő kezelendő pontok kiválasztásában, valamint segít a kezelés után megérteni, hogy mi is történt. A fülakupunktúra azonnal harmonizálja, helyreállítja a test energia szintjét, ezáltal segíti elő a mielőbbi gyógyulást. Egy haromikusan működő szervezet képes az öngyógyításra.

Fülakupunktúrával szinte minden kezelhető. A fül meghatározott 5 pontjára szúrt tű, vagy lézer stimulál és harmozizál. Ez az öt pont képes lefedni az egész testet mind közvetlen, mind távhatásban azáltal, hogy figyelembe veszük a HKO alapszabályait. A "férj-feleség" és az "anya-gyermek" szabály által a teljes szervezet le lett fedve csupán ezzel az öt ponttal.

meridim eredmenyA MeriDiM készülékkel végzett mérések igazolják a kezelések hatékonyságát. A kezelés előtt készült (felső) ábrán látszik, hogy alulműködést jelez a szív, szívburok és a vékonybél meridiánjain, eközben túlműködést mutat a máj a gyömör és az epehólyag meridánjain. A kezelés a NADA által meghatározott 5 ponton (shen-men, szimpatikus, vese, máj és tüdő) és a szív pontján történt. A felhasznált vékony tűk 1,5 órát voltak a fülben, majd kisvártatva újbol mértünk.

Az eredmények elég beszédesek. majdnem minden oszlop zöldre váltott, vagyis harmonizálódott. A máj meridián túlműködése maradt egyedül, de az is közelít a zöld zónához. A szerevezet haromikus működésének elérése a cél. Az öngyógyító mechanizmusok akkor a leghatékonyabbak, ha a szervezet harmoniában van, vagyis mindenhol közel azonosak az energiaértékek. Lényegében minden kezelésnek ez a célja. Legyen az masszázs, akupunktúra, de akár egyedül végezhető tai-chi, chi-kung, vagy a jóga.

A jövőben igyekszem minél több mérést végezni és az eredményeket dokumentálni :)

Grafikai tervezés

Teljes arculati tervezés logo/névjegy/boríték/kiadványok/stb.

bővebben ...

MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Digitális nyomtatás

Korszerű digitális nyomdagépeken és cél-nyomtatókon, valamint partnereken keresztül ofszeten.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

3D nyomtatás

Egyedi termékek gyártása 3D nyomtatás FDM technológiás nyomtatóval PLA, PETG, ABS, ASA anyagból

bővebben ...

Oktatás

Egyéni és kiscsoportos oktatás. Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálam megtanulhatod.

bővebben ...
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is a Joomla Security extension!