reflexology foot massageNemrég egy kedves hölgy keresett fel bennünket. Állapotfelmérésre és talpmasszázsra jelentkezett be. Elmondása szerint, különösebb indoka nem volt, csupán az érdeklődés. Beszélgetésünk során kiderült, hogy magas vérnyomása van, amit a hagyományos kezelés mellett, már fülakupunktúrásan karbantart. Kiderült továbbá, hogy szabálytalan időközönként jelentkező diszkomfort érzetre is panaszkodik. A mérési eredményei viszont az elmondottakon túl, sokkal többet elárultak, amiket természetesen megbeszéltünk, átbeszéltünk.

Az eredmények alapján célzott talpmasszázst kapott, majd visszamértünk a MeriDiM-el.

 

2017 05 30A talpmasszázs előtti eredmények rendkívül szórt értékeket mutattak, amik valóban eredményezhetik azt a bizonyos diszkomfort érzetet. Diszballansz értékeket mutattak a tüdő, a vastagbél, a hármas melegítő, a lép és a hólyag meridiánok, míg túlműködést a vékonybél meridián. Az összes többi alulműködést jelzett, bár a rendkívül magas értéket mutató diszballanszok aránytalanul eltölták a harmonikus értékként jelzett középtengelyt, így azt gondolom a többi nem alulműködést jeleztek, hanem inkább az a normál érték. Azért is gondolom ezt, mert a hölgy már túl van azon a koron, amire a gép által ideálisnak jelzett "50"-es szint jellemző. A tüdő-vastagbél páros a fém elemhez tartozik, amik bár itt diszballanszot mutatnak, az értékek sokkal inkább túlmükésre jellemzőek. A fém elem egyik jellemzője az emberéletben az alkony, az öregkor. Nála ennek a kezdetét fedeztem fel, amit megerősítenek a lép meridián és a hármas melegítő magas értékei is, hiszen a lép meridián a föld elemhez tartozik, ami a változó kort idézi, míg a hármas melegítő a tűz elemhez, ami a hormonrendszerért felel.

A mérést követően megbeszéltük a mért eredményeket. A kiváltó okokat, hogy ezek számomra egyértelműen a változó kor jelei. Ezt megerősítette így a kezelést, ami jelen esetben egy alapos, reflexzónás talpmasszázs volt, már a mért eredmények tudatában, célzottan végezte Ervin kollégám. A talpak "visszajelzései" is a mért eredményeket igazolták. A talpon lévő érzékenyzónák szinkronban voltak a MeriDiM mérési eredményeivel.

A masszázs után visszamérést végeztünk, hogy megmutassuk, mennyire eredményes és szükséges tud lenni, egy szakszerűen, célzottan kivitelezett kezelés, ahol azokat a zónákat helyezzük előtérbe, amiken a feltételezett probléma forrása lehet. Ezesetben a változó kor tüneteit előidéző hormonrendszer, a hangulatvátozásokért és diszkomfort érzetért felelős tüdőmeridián és a hőingadozásokért felelős hármas melegítő.

Az eredményesség már az első kezelést követően látványos. A kezelt zónáknak köszönhetően a feltűnően magas értékek lecsökkentek, így a gyanúm ismét beigazolódott, a korábban alulműködésnek jelzett értékek "kizöldültek", sőt a célzott kezelésnek köszönhetően a lép meridián is a harmonikus érték felé váltott.

Bízunk benne, hogy a folyamatos kezelés meghozza a gyümölcsét és a jelzett panaszok mindegyike megszűnik.

Grafikai tervezés

Teljes arculati tervezés logo/névjegy/boríték/kiadványok/stb.

bővebben ...

MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Digitális nyomtatás

Korszerű digitális nyomdagépeken és cél-nyomtatókon, valamint partnereken keresztül ofszeten.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

3D nyomtatás

Egyedi termékek gyártása 3D nyomtatás FDM technológiás nyomtatóval PLA, PETG, ABS, ASA anyagból

bővebben ...

Oktatás

Egyéni és kiscsoportos oktatás. Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálam megtanulhatod.

bővebben ...
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is a Joomla Security extension!