kinesio tape 2Új papíromnak köszönhetően, új szolgáltatással bővítem a segítő lehetőségek sorát. A kinesio-tape, már több mint 30 éve van jelen az izom és izületi fájdalmak kiegészítő kezelésében, bár hazánkban csak néhány éve jelent meg.

Ez a rendkívül egyszerű hatásmechanizmuson alapuló, de ennek ellenére rendkívül hatásos módszer, orvosilag is alátámasztott. Mára már több gyógytornász és esetenként ortopéd orvos is ajánlja kiegészítő kezelésként, mert a rehabilitációs időt a legtöbb esetben akár a felére csökkenti. A hagyományos, merev, pihentetős, jegelős fáslis módszerrel ellentétben, a kinesio-tape tehermentesíti a fájdalmas részt, így a mozogni képes izület és izom körül nem alakul ki ödémásodás és ezáltal új panasz, hanem a szabad vérellátást elősegítve gyorsítja fel a gyógyulást.

Kinesio TapeMaga a tape kb96% pamut felhasználásával készül, így légáteresztő, rugalmas, a kezelt felülettel együtt nyúlik. A rugalmasságot biztosító elasztánnak köszönhetően nem allergizál, sőt az akril bázisú ragasztója is bőrbarát, mivel esetenként - bár heti cserével - akár 3-4 hétig kezelni kell egy-egy testrészt.

A felhsználási területeket folyamatosan kutatják, így a tape eddigi életének több mint 30 évében, már kiderítették, hogy az izmok ragasztásán és az izületek rögzítésén túl a nyirokrendszert is hatásosan lehet támogatni. Egy megfelelő, jól kivitelezett nyirokragasztás felér egy nyirokmasszázzsal(!), de ha ragasztás előtt alaposan fellazítjuk a területet, akár masszázzsal, akár köpöly használatával, a ragasztás után már néhány órával látványos eredményt érhetünk el.

Fontos megemlíteni még a meridián ragasztást, ami nem más, mint kizárólag a meridiánok mentén kivitelezett, színterápiás ragasztási módszer, mely távhatásban, a kezelt meridiánhoz tartozó szervrendszer működését harmonizálja. Itt is orvosilag bizonyított eredmények vannak.

Próbáld ki!

Grafikai tervezés

Teljes arculati tervezés logo/névjegy/boríték/kiadványok/stb.

bővebben ...

MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Digitális nyomtatás

Korszerű digitális nyomdagépeken és cél-nyomtatókon, valamint partnereken keresztül ofszeten.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

3D nyomtatás

Egyedi termékek gyártása 3D nyomtatás FDM technológiás nyomtatóval PLA, PETG, ABS, ASA anyagból

bővebben ...

Oktatás

Egyéni és kiscsoportos oktatás. Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálam megtanulhatod.

bővebben ...
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!