Ear MagnetsA testünk számos részén találhatóak olyan mikroterületek, melyek az egész test "térképét" tartalmazzák. Ezeken a területeken keresztül tudunk hatni a szervezetünkre, oly módon, hogy ingereket közvetítünk felé. Az ingereket kiválthatjuk masszázzsal, tűszúrással, vagy a tűszúráshoz hasonló hatást kiváltó, 800 gauss erősségű, apró mágnesgolyókkal.

Az akupunktúrát az egész testen lehet alkalmazni, de Magyarországon a fülakupunktúra a legnépszerűbb - sok más mellett, kényelmi okokból. A fülön, mint a többi mikroterületen is, megtalálható az egész szervezet térképe. A fülre helyezett tartós stimuláló eszközök észrevétlenek a mindennapokban így anélkül fejtik ki a hatásukat, hogy az bármiben akadályozna. A legnépszerűbb fülakupunktúrás területek a stresszoldás, a leszoktatás és a fogyókúra pontjai.

unas 120481Ma Magyarországon, fülön kívüli területet csak orvos szúrhat. Természetgyügyász is a fülön lévő területeket elsősorban csak addiktológiai céllal; tehát segít a káros szenvedélyekről leszokni, legyen az dohányzás, alkohol, szerencsejáték, vagy csak az evés, de szimplán a stresszoldó pontkombinációk is megengedettek.

A NEM tűvel történő kezelések nincsenek külön szabályozva, de természetesen ebben az esetben is a nemzetközileg is lefektetett, NADA pontkombinációkat kezeljük, de a szenvedélybetegségeken túl a lehetőségek sokkal tágabbak, mint a hagyományos, tűvel történő kezeléseknél. Az addiktológiai kezeléseken felül, lehetőség van közel 200 tünet kezelésére is, az allergiától egészen a vakbélgyulladásig. Mivel sokan óckodnak a tűszúrástól, ezt a hagyományos kezeléseket kiegészítő módszert sokan szívesen választják. A hatása vitathatatlan, számos pozitív visszajelzés támasztja alá a hatékonyságát.

Az éhségérzetet csökkentő, "fogyasztó" pontkombinációval. A tűszúrásos módszeren kívül lehetőség van softlaser használatára, a tartós tűk helyett pedig mágnesgolyók felragasztására.

Próbáld ki!

Grafikai tervezés

Teljes arculati tervezés logo/névjegy/boríték/kiadványok/stb.

bővebben ...

MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Digitális nyomtatás

Korszerű digitális nyomdagépeken és cél-nyomtatókon, valamint partnereken keresztül ofszeten.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

3D nyomtatás

Egyedi termékek gyártása 3D nyomtatás FDM technológiás nyomtatóval PLA, PETG, ABS, ASA anyagból

bővebben ...

Oktatás

Egyéni és kiscsoportos oktatás. Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálam megtanulhatod.

bővebben ...
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd