god creature natureSegíts visszailleszteni a helyére az embert és a saját eszközeinkkel áramoltassunk olyan dolgokat, amit szeretnénk. Ha áramoltatjuk az álmainkat, akkor automatikusan be fog illeszkedni a rendszerbe, megtalálja a helyét. Ha erőszakkal megcsináljuk, megcsináltatjuk felborul az egyensúly. A természet rengeteg mindent ad csak nem vesszük észre. Bosszankodunk rajta, hogy mik történnek, pedig ha a jót látjuk meg benne máris hagyjuk, hogy Isten tegye a dolgát. Isten nem egyenlő az egyházzal és nem egyenlő egyetlen vallással sem. Isten maga a teremtő Erő aki/ami mindenkiben benne van és mindenki megkeresheti magában. Azért használom az Isten szót, mert ha végignézed az összes vallás tanítását úgy, hogy kivonod belőle az egyházra vonatkozó és az egyházat életben tartó részeket meglátod, hogy egyik sem szól másról, mint arról, hogy Isten nem egy mennyekből letekintő szakállas öreg úr, aki bárgyún mosolyogva szemléli a földi történéseket, hanem mindennapjaink aktív résztvevője.

Creation hands LIsten maga az életet mozgató Energia, maga a minket körülvevő Világ, annak a legkisebb részecskéje, Isten maga a Mindenség. Isten jelenléte a  régi időkben, azokban a bizonyos történelem előtti időkben, amivel a modern tudomány csak homályos magyarázatokkal tud elszámolni, még a mindennapok része volt. Nem templomokban imádták, hanem ugyan úgy használták, mint ma az elektromos áramot. Maga volt a mindent mozgató, mindent működtető Energia. Az éltető erő, ami mindent körül vesz és mindenben jelen van. A legnagyobb különbség az, hogy amíg ma az energiáért komoly pénzeket fizetünk, akkoriban a mindent éltető és mindenben jelen lévő erő szabadon áramolhatott és bárki számára elérhető volt, természetesen ingyen. Pedig az elektromosság, a mágnesesség, de még az üzemanyagok által előállított energia is csak Isten egy része, amit bárki használhatna bármilyen közvetítő eszközök nélkül. Tudom ezt most nehéz elhinni, vagy elfogadni, de így van. Az elektromos áram haszontalanná válna, ha ismét használni tudnánk a mindent áramoltató tiszta isteni energiát. Fogadjuk el, hogy Isten maga a mindenség, ami mindenben ott van és áramlik.

Mind PowerHa belátod, ha eltudod fogadni azt, hogy úgy él benned is, mint a klaviatúrában és a székben amin ülsz, akkor azzal elfogadod, Te magad is Isten egy része vagy, Te magad is képes vagy teremteni és megváltoztatni a téged körülvevő világot, mind fizikálisan, mind érzelmileg és energetikailag. Hiszen nem csak a fizikai világban, de a gondolataidban az érzelmeidben is jelen van mint energia. Mindenben ami körül vesz jelenleg is. Isten Te vagy és bárki és bármi. Az egyetlen amit meg kell tanulnod, hogy élj a lehetőségekkel, vedd észre és köszönd meg. Az életed oly mértékben leegyszerűsödik, hogy el sem fogod hinni. Ne ragaszkodj tárgyakhoz. Ha fúróra lesz szükséged és hagyod, hogy történjenek a dolgok, akkor lesz fúród, arra az időre ameddig kell. Nem kell birtokolnod egy fúrót, mert tudni fogod, hogy kihez fordulj, ha kell. Ugyan ez vonatkozik mindenre, amit szeretnél.  Azelőtt azért dolgoztál, hogy mindent megvehess, most azért dolgozol, hogy találkozhass azokkal az emberekkel, akikkel segíthetitek egymás életét. Nem kell birtokolni a birtoklási vágy csupán a vírus része. A legcsábítóbb és legártalmasabb része. Minél inkább birtokolni akarsz, annál több pénzre van szükséged, minél több pénzed van, annál több mindent akarsz birtokolni. Ne szállj bele ebbe a körbe, inkább engedd, hogy Rajtad keresztül áramolhassanak a dolgok. Adj, hogy kaphass és fogadj el, hogy adhassanak!

rays of light1Ha beengeded Istent az életedbe és hagyod, hogy a dolgok maguktól történjenek, ha megéled az áramlás örömét, akkor részese leszel a természetnek, használója leszel a dolgoknak és nem kihasználója. Nincs annál csodálatosabb, amikor reggel őszintén mondhatod magadnak, hogy Köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodának, amit életnek hívunk. Köszönöm, hogy általam áramolhat a természet és köszönöm, hogy Isten bennem is él.

 

Ha reggelente már ezekkel a gondolatokkal ébredsz, biztos lehetsz benne, hogy Isten benned van és szeret téged. Ha úgy érzed szeret Téged, szereted Magad.

Grafikai tervezés

Teljes arculati tervezés logo/névjegy/boríték/kiadványok/stb.

bővebben ...

MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Digitális nyomtatás

Korszerű digitális nyomdagépeken és cél-nyomtatókon, valamint partnereken keresztül ofszeten.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

3D nyomtatás

Egyedi termékek gyártása 3D nyomtatás FDM technológiás nyomtatóval PLA, PETG, ABS, ASA anyagból

bővebben ...

Oktatás

Egyéni és kiscsoportos oktatás. Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálam megtanulhatod.

bővebben ...
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is a Joomla Security extension!