Kinesio-tape

kinesio tape 2Új papíromnak köszönhetően, új szolgáltatással bővítem a segítő lehetőségek sorát. A kinesio-tape, már több mint 30 éve van jelen az izom és izületi fájdalmak kiegészítő kezelésében, bár hazánkban csak néhány éve jelent meg.

Ez a rendkívül egyszerű hatásmechanizmuson alapuló, de ennek ellenére rendkívül hatásos módszer, orvosilag is alátámasztott. Mára már több gyógytornász és esetenként ortopéd orvos is ajánlja kiegészítő kezelésként, mert a rehabilitációs időt a legtöbb esetben akár a felére csökkenti. A hagyományos, merev, pihentetős, jegelős fáslis módszerrel ellentétben, a kinesio-tape tehermentesíti a fájdalmas részt, így a mozogni képes izület és izom körül nem alakul ki ödémásodás és ezáltal új panasz, hanem a szabad vérellátást elősegítve gyorsítja fel a gyógyulást.

Kinesio TapeMaga a tape kb96% pamut felhasználásával készül, így légáteresztő, rugalmas, a kezelt felülettel együtt nyúlik. A rugalmasságot biztosító elasztánnak köszönhetően nem allergizál, sőt az akril bázisú ragasztója is bőrbarát, mivel esetenként - bár heti cserével - akár 3-4 hétig kezelni kell egy-egy testrészt.

A felhsználási területeket folyamatosan kutatják, így a tape eddigi életének több mint 30 évében, már kiderítették, hogy az izmok ragasztásán és az izületek rögzítésén túl a nyirokrendszert is hatásosan lehet támogatni. Egy megfelelő, jól kivitelezett nyirokragasztás felér egy nyirokmasszázzsal(!), de ha ragasztás előtt alaposan fellazítjuk a területet, akár masszázzsal, akár köpöly használatával, a ragasztás után már néhány órával látványos eredményt érhetünk el.

Fontos megemlíteni még a meridián ragasztást, ami nem más, mint kizárólag a meridiánok mentén kivitelezett, színterápiás ragasztási módszer, mely távhatásban, a kezelt meridiánhoz tartozó szervrendszer működését harmonizálja. Itt is orvosilag bizonyított eredmények vannak.

Próbáld ki!

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd