Kínai masszázs

tuina massagekinai masszazsA kínai masszázs a legősibb masszázsfajta ami le lett jegyezve. Története a kínai Sárga Császár Belgyógyászati Tankönyvéig nyúlik vissza, elsősorban orvosi célokra használták és használják ma is a Hagyományos Kínai Orvoslásban.

A masszázs alapvetően kézzel történik, a testet átszelő meridianok mentén. Cél a meridianokon áramló erő szabad áramlásának biztosítása, amit a pontok megfelelő stimulálásával érhetünk el. A kínai masszázs tulajdonképpen egy kimozgatásokkal egybekötött akupresszúrás kezelés, amit igény esetén köpöly és moxa kezeléssel lehet gazdagítani. A masszázst ruhában, vivőanyaggal nélkül végzik, hagyományosan a földön, de lehet masszázságyon is.

Egy teljes testmasszázs kb. másfél órán át is tarthat ez magában foglalja a test hasi és hátoldalát is. Mivel a Hagyományos Kínai Orvoslás része, előfordulhat, hogy csak egy bizonyos testrészen van a fókusz, ilyenkor a fájdalomcsillapítás, vagy az akupresszúrás távhatás a cél.

Áraink:

 • Egy kezelés (kb 90p): 9.000Ft

 

Foglalj időpontot most: Foglalj idopőntot most!

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!