Talpmasszázs

reflexology foot massagetalpreflexologiaA talpmasszázs az egyike a legősibb gyógymódoknak. Nem csak segít a méregtelenítésben, a reflexzónákon keresztül a gyógyításban, de a visszajelzések alapján diagnosztikai szempontjai is figyelemre méltóak.

A masszázs kézzel történik, a talp reflexzónáit figyelembe véve. Elsősorban vivőanyag nélkül végzik, de ha csak a frissítő hatás a cél a vivőanyag (krém) is megengedett. A vendég széken ül, a masszőr a talpán dolgozik.

A kezelés kb. fél óra. Heti egy alkalommal javasolt, de ha viszont kimondottan csak valamely terület masszázsára kerül sor az egészségmegörzés, megelőzés, vagy már kialakult betegség gyógyulásának segítése érdekében, úgy akár napi gyakorisággal is adhatók.

 

Info és jelentkezés az egeszsegtamogato.hu oldalon

 
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is a Joomla Security extension!