Svéd masszázs

beach massage prea brazilsvedmasszazs bizonyitvanyA svéd masszázs, az egyik legelterjedtebb masszázsfajta Európában. Ez az alapja a gyógymasszázsnak, a sportmasszázsnak és a szegmentmasszázsnak is, de a népszerű wellness masszázs is ide sorolható.

A masszázs kézzel történik, egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém, olajok) vagy anélkül végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. A vendég jellemzően masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül.

Egy teljes testmasszázs kb. két órán át is tarthat ez magában foglalja a test hasi és hátoldalát is. Heti két alkalomnál sűrűbben nem javasolt igénybe venni, mivel az túlmasszírozáshoz, fáradtsághoz, izomlázhoz vezethet, de heti-kétheti rendszerességgel kimondottan ajánlott. Ha egyidejűleg csak egy, valamely terület masszírozására kerül sor, azt részmasszázsnak nevezünk. Ezek közül a hátmasszázst érdemes külön megemlíteni, mivel az a leggyakoribb. A kb. félórás részmasszázsok akár napi gyakorisággal is adhatók.

Szánj időt magadra, mert szükség van az "énidő"-re!
Az Énidő-masszázs fogásait úgy alakítottuk ki, hogy teljesen el tudd engedni a hétköznap nyüzsgő problémáit. Feszültségoldó, wellness, fájdalommentes masszázs, ahol TE vagy a főszereplő, nem a problémák.

 

Info és jelentkezés az egeszsegtamogato.hu oldalon található

 
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!