Köpöly és moxa kezelés

kopoly

köpöly moxaA természetgyógyászatban a köpöly használata megközelíti a 3000 évet, amely csaknem ugyanannyi, mint amennyit a kínai gyógyászat számít magának, fennállásától napjainkig. A köpölyözés ma már szintén elterjedt terápia. A lényege, hogy lánggal, vagy pumpával vákuumot hoznak létre üveg, vagy bambusz edényben (manapság a műanyag valamint a gumi köpöly is elterjedt), és a kezelendő területre helyezik. Bizonyos esetekben, a beolajozott, vagy bekrémezett felületen a köpöly mozgatásával lazítják fel a letapadt izmokat, kötőszöveteket. A gyógyító hatást a helyben kialakuló vérbőség okozza. Ezek a helyek lehetnek izomcsoportok, és az életenergiát szállító meridiánok felett.

moxaA moxálás valószínűleg az egyik legrégebbi kínai módszer. Lényege hogy a kezelendő területet felmelegítik és így érnek el energetikai és élettani hatást. A gyúlékony anyag amit a terápiára felhasználnak legtöbbször a fekete üröm, melyből szivarszerű rudakat készítenek, és meggyújtva a kezelendő terület felett mozgatnak, közelítenek-távolítanak. A moxálás hagyományos javaslatai széles körbe tartoznak. Általánosan, ott használhatóak, ahol a belsőt melegíteni kell. Ilyen esetek lehetnek bizonyos tüdőbetegségek, menstruációs problémák, vese gyengeség, mozgásszervi problémák stb. Manapság már a nem füstölő moxa elterjedtebb mint a füstölő, ami zárt térben előnyösebb.

A moxa vérbőséget okozó és az infrahőt adó hatását kihasználva született meg a HomeoMoxa ötlete. Vegyítve a hagyományos kínai orvoslás évezredek óta bevált és bizonyított módszerét az új vonalas szintén rendkívüli eredményeket felmutató homeopátiával, csak jó születhet! Első ízben a sokakat érintő allergia területén készültek kutatások, amik látányos eredménnyel zárultak. Bővebben a HomeoMoxáról a módszer felfedezőjénél olvashatsz: homeomoxa.hu, de ez a kezelés is elérhető nálam. Jelentkez be!

Áraink:

 • Kezelési felár: +5.000Ft - önálló szolgáltatásként nem elérhető

 

Foglalj időpontot most: Foglalj idopőntot most!

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!