HomeoMoxa allergia kezelés

homeomoxaA HomeoMoxa allergia kezelést Dr. Kellermann Aranka, magyar orvos találta fel, ötvözve a hagyományos kínai orvoslásból jól ismert moxibuciót, a nyugati komplementer medicinával, a homeopátiával. A módszer működésének bizonyítására a Soros alapítvány orvosi kutatásokat finanszírozó ága és több magánember adott anyagi segítséget, így a több mint 15 éves kutató munka és gyakorlati tapasztalat meghozta gyümölcsét. A HomeoMoxa egy nemzetközileg levédett komplementer allergia kezelési módszer lett, melynek mérési eredményei magukért beszélnek.

Mind a szubjektív, mind pedig a véganalízises mérési eredmények alátámasztják, hogy a Homeomoxa nem csak a közérzet javításában segíti az allergiás tünetekben szenvedőket, de képes a kiváltó okokra inszenzibilissé tenni.

Maga a kezelés az általam is használt moxibúciós eljáráshoz hasonlít, azzal a különbséggel, hogy itt a hagyományokhoz híven moxagyapotot használunk.

Egy kezelés jellemzően kb. 60 perc.

Áraink:

 • Egy kezelés: 7.000Ft
 • Kombinált AcuPiercing: 18.000Ft
 • Kombinált AcuPiercing soft 2 alkalmas: 24.000Ft

 

Foglalj időpontot most: Foglalj idopőntot most!

A Homeomoxa allergiás szénanáthások és asztmások kezelésének új módszere, Dr. Kellermann Aranka Terézia egyedülálló felfedezése. A keleti és nyugati természetes gyógymódok ötvözése.

Saját elnevezés: a homeopátia és a moxa terápia szavaiból tevődik össze. Az allergiás szénanáthások kezelésének elve: a szervezet egyensúlyi állapotának megteremtése az immunrendszer befolyásolása által.

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!