Bach virágterápia

bach boxbach viragterapia.jpgA Bach virágterápia olyan problémákra nyújt megoldást, amikre általában nem is gondolnád, hogy létezik.
Ha sokaktól hallod, vagy úgy tapasztalod, hogy bizonytalan vagy egy egyszerű kérdés megválaszolásában is, vagy tanulási nehézségeid vannak, esetleg rendkívül türelmetlen vagy másokkal, akkor ez lesz a megoldás. Ha nincs önbizalmad és jól jönne néha egy varázsital, akkor ez az! Ha az állandó stressz kikészít, de nem akarsz kémiai szerekhez nyúlni, van más megoldás! A Bach virágesszenciák kiváló segítséget nyújtanak a feldolgozatlan traumák feldolgozásában, a múlt elengedésében és a jövő döntéseinek meghozatalában.

A Bach virágterápiában 38 különféle lelki állapotra találsz gyógyírt, amiket még kombinálni is lehet, így valóban személyre szabott segítséget kaphatsz! Az eszenciák előállítása, és használata egyszerű, a homeopátiás szerek előállításához hasonlóan történik. Ilyen módszer a napoztatásos és a forralásos módszer is. Az elkészítési eljárásból fakadóan a Bach-virágterápia eszenciái mellékhatástól mentes szerek. Nem alakulhatnak ki allergiás tünetek, mivel nem tartalmazzák sem a virágport sem egyéb allergizáló anyagot. Az eszenciák túladagolása nem lehetséges – a teljes üveg tartalmának egyszerre történő elfogyasztása esetén sem okoz panaszokat, így a Bach-virágterápia mind a felnőttek, mind a gyermekek számára biztonságos kezelési módszer.

A Bach-virágterápia hatékony kiegészítője lehet bármilyen terápiának is: jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel.

Áraink:

Kezelési felár: +2.000Ft, 1 havi adag, önálló szolgáltatásként nem elérhető csak más kezelés részeként

 Foglalj időpontot most: Foglalj idopőntot most!

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd