Íriszdiagnosztika

iriszkepÚj módszerrel bővítettük az állapotfelmérő eszköztárunkat.

Úgy érzem, az íriszdiagnosztika egy fontos elemévé fog válni az állapotfeméréseknek, mert ezzel válik teljessé a kép. Míg a nélkülözhetetlen MeriDim(R) a szervezet energia állapotáról ad részletes felvilágosítást, amiből következtethetünk a test fizikai állapotára, addig az íriszdiagnosztikával közvetlenül szerezhetünk tudomást az egyes szervek - szervrendszerek állapotáról, megerősítve, vagy kiegészítve akár a számítógépes állapotfelmérés eredményeit.

Kiváncsian várom az eredményeket :)

 

iriszterkep"A szem vizsgálata régóta az egészségi állapot megállapításának része. Philippus Meyeus (Philip Meyen von Coburg) 1665-ben adta ki az íriszdiagnosztika elveinek (például a homolateralitásnak) első leírását Chiromatica Medica címmel, amelynek újabb kiadásai 1670-ben és 1691-ben készültek. Ebben még nem szerepelt az „íriszdiagnosztika” kifejezés." ... de ami mégfontosabb, hogy természetesen magyar vonatkozása van a történelmi áttörésnek: "A ma ismert és alkalmazott írisz-elemzés gyakorlatát Péczely Ignác magyar orvos, természetgyógyász alakította ki. A legelterjedtebb történet szerint[forrás?] gyermekkorában egy szerencsétlen baleset során egy bagoly támadt rá. Megragadta a kezét és nem akarta elengedni. A küzdelem során a bagoly lába eltört. Péczely magához vette a baglyot, és meggyógyította. Ezalatt figyelt meg a bagoly szemén egy furcsa foltot, amelyet később az egyik páciense íriszén is felismert. Ezután már tudatosan figyelte és kereste az összefüggéseket az írisz és a szervi sérülések között. A megfigyeléseit írisztérképen[3] is rögzítette, amelyen az íriszt számos zónára (számozott pontokra) osztotta. Tanulmánya szerint ezek a zónák az emberi test részeinek felelnek meg. Módszerét főleg budapesti lakásán tanította az érdeklődőknek. Péczely vezette be az Augendiagnostik („szemdiagnosztika”) kifejezést." - Wiki

Az íriszdiagnosztika - a többi makrorendszereken történő diagnosztikai módszerekhez hasonlóan - lényegében az íriszen történő elváltozásokból enged következtetni a megfelelő területekhez hozzákapcsolódó szervek, szervrendszerek állapotára. Ezzel a módszerrel nem csupán a jelenleg a szervezetben zajló dolgokról lehet képet kapni, hanem a múlt történéseiből is könnyedén lehet olvasni. Minden ami a szervezettel történt és történik, az nyomot hagy az íriszen. A diagnosztika során elsősorban a típusos hajlamokat tárjuk fel, és a hajlamosító tényezőkön belül keresünk jeleket akkut, vagy krónikus elváltozásokra.

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd