aranyicsaba gellertÁprilis két első napján nagy megtiszteltetés ért.
A Széchenyi Egészségközpont szervezésében, idén már negyedik alkalommal volt megtartva a nemzetközi fülakupunktúrás addiktológus és természetgyógyász konferencia a Gellért szállóban. Nagy örömömre szolgált, hogy nem csak hallgatóként - résztvevőként, hanem előadóként is résztvehettem.

Ahogy már említettem, nagy sikereket értem el egy inzulin rezisztencia gyógyulásának támogatásában, aminek sikerességét laboreredményekkel tudom alátámasztani. Az előadásom erről az esetről szólt és büszkén mondhatom, hogy sokak örömmel fogadták, gratulációkkal erősítették bennem, hogy eredményes amit csinálok.

aranyicsaba gellert2aranyicsaba gellert3A rangos eseményen számos nemzetközi szaktekintély is megjelent, a teljesség igénye nélkül: prof. Dr. Hegyi Gabriella, prof. Dr. Frank R. Bahr (Németország) és Dr. Mohammad Natour MD (Olaszország), akik érdekes előadást tartottak a fülakupunktúra és az energetikai kezelések múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

A magyar előadók is számos sikeres kezeléstörténetet és innovatív megoldásokat mutattak be, valamint büszként mutatták be, hogy ma már az energetikai kezelések eredményességét objektív, képi formában, grafikonon is be tudják mutatni a pácienseknek, a nemzetközileg is nagy sikerrel értékesített MeriDiM(R) műszer segítségével, melyet én is használok.

 

Grafikai tervezés

Teljes arculati tervezés logo/névjegy/boríték/kiadványok/stb.

bővebben ...

MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Digitális nyomtatás

Korszerű digitális nyomdagépeken és cél-nyomtatókon, valamint partnereken keresztül ofszeten.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

3D nyomtatás

Egyedi termékek gyártása 3D nyomtatás FDM technológiás nyomtatóval PLA, PETG, ABS, ASA anyagból

bővebben ...

Oktatás

Egyéni és kiscsoportos oktatás. Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálam megtanulhatod.

bővebben ...
  • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

    Ervin - Budapest

  • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

    Alexa - Budapest

  • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

    Tímea - Dunaharaszti

  • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

    Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is a Joomla Security extension!