A siker folytatódik!

fulSajnos már megint több mint egy hónapja nem adtam magamról "életjelet", ami természetesen nem azt jelenti, hogy a folyamatos kezelések állnak :)
Többször felmerül a kérdés, hogy egy kezelést meddig kell ismételni. A tipikus válaszom erre az, hogy azt nem tudom előre megmondani, amíg el nem érjük a kitűzött célt ... de hamar kiderül, hogy érdemes-e folytatni, vagy sem. Amennyiben érdemes folytatni, mert látványos eredményt érünk el, akkor a kezelések sorozatának vége, pusztán a kitartástól és a kitűzött cél elérésétől függ.
Erre kiváló példa az alábbi kép, amin látszik, hogy egy kitartó, több hónapon átívelő kezelés sorozat mennyire hatékony tud lenni. Ez nem azt jelenti, hogy heti rendszerességgel kezelést kap, hanem azt, hogy amikor időt szánt rá, a kezelést megkapta. Volt, hogy két kezelés között egy hónap is eltelt, de amikor szükségét érezte, vagy lehetőség adódott, akkor nem hagyta ki.
Ha a kitűzött cél elérhető, mert az első néhány kezelés után már érezhető javulás van, nem szabad feladni!

uj leletekA legutóbbi laborvizsálat óta több mint három hónap telt el. Ez idő alatt, a felírt gyógyszeres kezelés és a szigorú diéta mellett, folytattuk a fülakupunktúrás kezelések sorozatát.

A kezelések továbbra is rendszertelenül folytak. A csatolt laborleleten kiválóan látszik, hogy a kiinduló adatokhoz képest, mennyire szembetűnő a változás. A Glükóz értékeknél, 5,4-ről 5,0-ra csökkent az érték, a 8,8-ról 7-re és 6,0-ról 4,5-re sikerült leszorítani. Mindhárom érték referencia határon belül van és a normál tartományban.

Az inzulin értékek is jelentősen rendeződtek: az induló 8,8-ról 6,1-re, a rendkívül magas 175-ről 58,4-re és a 67,7-ről 28,0-ra igazítottuk az értékeket. A jelentős javulással a gyógyszeradag megfelezését eredményezték.

Fellelkesülve ezen a sikeren, a kitűzött cél, most már a gyógyszer teljes elhagyása!

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!