Egy hivatalosan mért siker

fulAmikor belekezdtem a fülakupunktúrába minden ismerősömet és rokonomat megkértem, hogy legyen segítségemre a gyakorlásban. A pozitív visszajelzések tekintetében ez nagyon fontos, hiszen csak onnan tudom meg, hogy jól csinálom-e, ha az akinek ténylegesen valami baja van nyilatkozni tud a hatásáról. Az elmúlt hónapok során rengeteg, pozitív visszajelzést kaptam, a legkülönbözőbb területekről.

Így volt ez a nővéremmel is. Egyik barátnőjénél egy laborvizsgálat során megállapították, hogy az inzulin értéke, a terheléses vizsgálatnál rendkívül magas, ami drasztikusan fogalmazva azt jelenti, hogy belépett a cukorbetegség előszobájába, és ha nem vigyáz magára, nem figyel oda arra, hogy miket eszik, akkor rövid időn belül a küszöböt is átlépheti. Beszélgetésük során kiderül, hogy azonos tüneteket tapasztalnak magukon, ezért úgy gondolta, hogy biztos-ami-biztos alapon szintén elmegy egy laborvizsgálatra, hiszen időszakosan az amúgy sem árt. Sajnos a gyanú beigazolódott, a magas értékek nála is a cukor előjeleit mutatták. Ezt nem szerette volna, így kapva az alkalmon, hogy alternatív módszert tanulok, szinte azonnal megkezdtük a kezelést.

Timi leletekAz első laborvizsgálat még februárban volt, a leleten jól látszik, hogy a 60 perces inzulin értéke rendkívül magas.

Azonnal megkezdte a teljes életmódváltást. kiiktatta a finom lisztet, a finomított cukrot, mindent, amit ilyenkor el kell hagyni elhagyott. Áttért a házi sütésű termékekre, ami nem esett nehezére, mert már korábban is sütögetett otthon, mert azért az más :) Csupán az alapanyagok változtak.

A fülakupunktúrás tanfolyamot áprilisban kezdtem, de a kezelést, ha jól emlékszem csak májusban kezdtük el. A megfelelő pontokat heti egy alkalommal szúrtam és tartós tűket helyeztem a fülébe. Rendszeresség nem volt jellemző, a heti gyakoriság inkább átlagosan két hetinek mondható. Volt, hogy három hét is kimaradt. Az eredmény viszont már az első héten megmutatkozott. A tünetek, amivel a laborvizsgálatra ment, elmúltak. A fáradság, a hízás azonnal elmúlt, és a többi tünet is sorban alábbhagyott.

Most júliusban megtörtént a követekző laborvizsgálat, ami kimitatta a kitartó diéta és a kezelés összesített sikeres eredményét. Még közel sincs vége, mert a cél, hogy minden érték a referencia határokon belül maradjon, így a kezelést folytatjuk!

Érdekes adalék, hogy a barátnőjének, akit az elmúlt időszakban nem kezeltem, a leletei nem lettek ilyen jók.

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is a Joomla Security extension!