Első mért eredmény

fulEddig sem voltak kétségeim, de így, hogy a hatás már mérhető és grafikonon azonnal kimutatható, az a szemernyi kétely is szertefoszlott. Fantasztikus. Az összehasonlító grafikonon világosan látszik a kezelendő probléma és a kezelés után bekövetkező változások. A különbőző grafikus megjelenések segítenek a megfelelő kezelendő pontok kiválasztásában, valamint segít a kezelés után megérteni, hogy mi is történt. A fülakupunktúra azonnal harmonizálja, helyreállítja a test energia szintjét, ezáltal segíti elő a mielőbbi gyógyulást. Egy haromikusan működő szervezet képes az öngyógyításra.

Fülakupunktúrával szinte minden kezelhető. A fül meghatározott 5 pontjára szúrt tű, vagy lézer stimulál és harmozizál. Ez az öt pont képes lefedni az egész testet mind közvetlen, mind távhatásban azáltal, hogy figyelembe veszük a HKO alapszabályait. A "férj-feleség" és az "anya-gyermek" szabály által a teljes szervezet le lett fedve csupán ezzel az öt ponttal.

meridim eredmenyA MeriDiM készülékkel végzett mérések igazolják a kezelések hatékonyságát. A kezelés előtt készült (felső) ábrán látszik, hogy alulműködést jelez a szív, szívburok és a vékonybél meridiánjain, eközben túlműködést mutat a máj a gyömör és az epehólyag meridánjain. A kezelés a NADA által meghatározott 5 ponton (shen-men, szimpatikus, vese, máj és tüdő) és a szív pontján történt. A felhasznált vékony tűk 1,5 órát voltak a fülben, majd kisvártatva újbol mértünk.

Az eredmények elég beszédesek. majdnem minden oszlop zöldre váltott, vagyis harmonizálódott. A máj meridián túlműködése maradt egyedül, de az is közelít a zöld zónához. A szerevezet haromikus működésének elérése a cél. Az öngyógyító mechanizmusok akkor a leghatékonyabbak, ha a szervezet harmoniában van, vagyis mindenhol közel azonosak az energiaértékek. Lényegében minden kezelésnek ez a célja. Legyen az masszázs, akupunktúra, de akár egyedül végezhető tai-chi, chi-kung, vagy a jóga.

A jövőben igyekszem minél több mérést végezni és az eredményeket dokumentálni :)

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd