Fülakupunktúra (szúrás nélkül)

Ear MagnetsA testünk számos részén találhatóak olyan mikroterületek, melyek az egész test "térképét" tartalmazzák. Ezeken a területeken keresztül tudunk hatni a szervezetünkre, oly módon, hogy ingereket közvetítünk felé. Az ingereket kiválthatjuk masszázzsal, tűszúrással, vagy a tűszúráshoz hasonló hatást kiváltó, 800 gauss erősségű, apró mágnesgolyókkal.

Az akupunktúrát az egész testen lehet alkalmazni, de Magyarországon a fülakupunktúra a legnépszerűbb - sok más mellett, kényelmi okokból. A fülön, mint a többi mikroterületen is, megtalálható az egész szervezet térképe. A fülre helyezett tartós stimuláló eszközök észrevétlenek a mindennapokban így anélkül fejtik ki a hatásukat, hogy az bármiben akadályozna. A legnépszerűbb fülakupunktúrás területek a stresszoldás, a leszoktatás és a fogyókúra pontjai.

unas 120481Ma Magyarországon, fülön kívüli területet csak orvos szúrhat. Természetgyügyász is a fülön lévő területeket elsősorban csak addiktológiai céllal; tehát segít a káros szenvedélyekről leszokni, legyen az dohányzás, alkohol, szerencsejáték, vagy csak az evés, de szimplán a stresszoldó pontkombinációk is megengedettek.

A NEM tűvel történő kezelések nincsenek külön szabályozva, de természetesen ebben az esetben is a nemzetközileg is lefektetett, NADA pontkombinációkat kezeljük, de a szenvedélybetegségeken túl a lehetőségek sokkal tágabbak, mint a hagyományos, tűvel történő kezeléseknél. Az addiktológiai kezeléseken felül, lehetőség van közel 200 tünet kezelésére is, az allergiától egészen a vakbélgyulladásig. Mivel sokan óckodnak a tűszúrástól, ezt a hagyományos kezeléseket kiegészítő módszert sokan szívesen választják. A hatása vitathatatlan, számos pozitív visszajelzés támasztja alá a hatékonyságát.

Az éhségérzetet csökkentő, "fogyasztó" pontkombinációval. A tűszúrásos módszeren kívül lehetőség van softlaser használatára, a tartós tűk helyett pedig mágnesgolyók felragasztására.

Próbáld ki!

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!