Mérgező gondolatok

heartcomplexmanA fizikai testünk egy jelző eszköz. Jelez, ha gond van, ha valamivel mérgezzük magunkat. Itt most távolodjunk el egy kicsit, a klasszikus mérgezési esetektől, hiszen számtalan dologgal vagyunk képesek mérgezni a saját szervezetünk. Ezek a mérgek az életünk folyamán folyamatosan lerakódnak és gyűlnek, ha nem tisztítjuk ki magunkból. Tévhit, ha azt gondoljuk, hogy a testünk egyetlen módon, a fizikai síkon mérgeződhet. Számos kutatás bizonyítja, hogy az ember, az ismert módszereken túl (dohányzás, alkohol, drog, stb.), a két alapvető dologgal is képes ártani magának: étellel és gondolatokkal. Mi alapvetően itt most az utolsóval foglalkozunk, hiszen az áramlással - Istennel - való kapcsolatunk a gondolatainkon keresztül áramlik és a fizikai síkon testesül meg.

 

Melyik szervünket milyen gondolatokkal mérgezzük?

Nagy általánosságban a testünket öt részre oszthatjuk és ezekhez a részeinkhez társíthatunk viselkedés típusokat, amik a problémák okozói.

seven chakras 270164531.) Vállaktól felfelfelé a gőg okozhat problémákat, gyorsan megjegyzem, hogy az is egy fajta gőg, ha valamit elhallgatok és csak nyelek, hiszen akkor nem tartom méltónak a partneremet arra, hogy megosszam vele a gondolataimat. Bármennyire azzal nyugtatom magam, hogy őt kímélem, nem így van.

 • Agy: Gőg, büszkeség, “nem fér a fejembe… stb.”

 • Szem / fül: “látni / hallani sem akarom”

 • Pajzsmirigy / torok: “nem bírom lenyelni”

2.) Vállaktól lefelé, egészen a lengőbordákig a jellemző kiváltó ok az önzőség. Figyelem(!) lehet önzően szeretni is! Nőknél fordulhat elő emlődaganat kialakulása tisztán szeretetből. A birtokló szeretet, ami már önzésbe megy át több kárt tesz a nőben, mint abban, akin/akinek segíteni vél a szeretetével, ragaszkodásával.

 • Tüdő, légutak, mellhártya: lelkiismeret

 • Emlők: Túlzott ragaszkodás egy szerettünkhöz

 • Szív: szeretet / megbocsátás hiánya

3.) A lengőbordák alatti rész, egészen a hólyagig az anyagiakhoz, pénzhez és az emberekhez való viszonnyal áll kapcsolatban. Ide tartozik minden olyan dolog is, amit igyekszünk magunkban hosszú időre eltemetni, hogy ne kelljen vele foglalkozni.

 • Gyomor, emésztés: “nem bírom megemészteni”

 • Bélrendszer, széklet: A pénzhez és a javakoz való túlzott ragaszkodás

 • Máj: félelem, aggódás, bizalmatlanság

 • Hasnyálmirigy (cuklor): Valaki irányából érkező szeretetre méltatlannak érzi magát

 • Vese: nem szexuális, párkapcsolati problémák

4.) A hólyag alatti rész, vagyis a külső és belső nemi szervek, a szexualitás tája. Az itt adódó problémák egyértelműen a párkapcsolati, első sorban a szexuális problémákkal hozhatók összefüggésbe.

5.) Maradt még a derék, hát és gerinc gondok, valamint a lábak és a kezek. Ezek általában a cselekvéssel, a továbblépéssel kapcsolatos meggondolatlan lépések megelőzésében játszanak szerepet, de van, hogy “direkt” csonttörést produkál a szervezet, ha már túl van terhelve és úgy gondolja, hogy ideje leállni, lassítani, pihenni. Mindazok a sérülések, amelyek szó szerint térdre kényszerítenek, vagy meghajlásra (pld. lumbágó), azok az alázatra tanítanak.


Ami részben kilóg a sorból, mivel testrészhez nem köthető, az az allergia, ami egyébként magáért beszél. Itt az alapgondolat az, hogy a szervezet ugye túlzott immunválaszt ad egy ingerre. A legfontosabb, azon kell elgondolkodni, hogy mi az ami allergiát okoz és hol jön elő leginkább? Ha ez megtörtént, akkor meg kell keresni, hogy azon a helyen kit, vagy mit nem bírunk elviselni?

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd