Reggeli ébredés

hitting snoozeMielőtt kikelnél az ágyból, mielőtt kinyitnád a szemed, várj egy kicsit. Engedd, hogy a lelked visszatérjen a testedbe. Most látom, hogy furcsán nézel, ezért elmagyarázom. A tested nem más, mint a fizikai síkon létező biológiai gép, amit a lelked irányít. A lelked nélkül a test nem működik megfelelően. Gondold csak végig, amikor jól alszol és hagyod, hogy a lelked szárnyaljon, úgy rezzensz össze, mint a nyárfalevél, amikor megszólal az ébresztő. A másik lehetőség, amikor rosszul alszol és már az ébresztés előtt ébren vagy. Egyik sem jó, hiszen az első esetben a hirtelen ébredés miatt leszel morcos, a másik esetben pedig nem alszod ki magad. A jó megoldás az irányított ébredés. Ilyenkor este beprogramozod a tested, hogy reggel mikor keljen fel. Az eredmény a jó alvás, a lelked szárnyalhat kedvére és reggel még az ébresztő előtt felkelsz úgy, hogy kialudtad magad. Bízz magadban és hagyd, hogy szárnyaljon a lélek. Persze ehhez az kell, hogy időben lefeküdj aludni, hiszen a testednek szüksége van a megfelelő óra számra az alváshoz.

alarm clock 390x285Ne ijedj meg, lehet, hogy elsőre nem fog menni, mert még mindig stresszeled magad az ébredés miatt, de ez a gyakorlással el fog múlni. Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint lefekvéskor tudatosítani magadban, hogy mikor akarsz kelni. Tudatosan el kell felejtened a "csak még 5 perc" igényedet. Az önámítás és a legroszabb szokás amit felvehet az ember. Te is a telefonodra kelsz? Hány időpontot állítottál be reggelre? Hányszor szoktad szundira kinyomni, mielőtt kikelsz az ágyból? Valóban jól esik még az az 5 perc? Amint ki tudod űzni az ébredés-stresszt az életedből a tested pihentebbé, ezáltal a mindennapjaid boldogabbá válnak. Lefekvéskor csendesítsd el a gondolataidat. Csak csendben feküdj az ágyban és hagyd, hogy a nap cikázó gondolatai elcsendesedjenek. Ha ez megtörtént, lásd magad vidáman és kipihenten ébredni. Lásd az órát és magad, ahogy a megadott időpontban találkoztok anélkül, hogy az ébresztő stresszelő hangja megszólalt volna. Megelőzted. Frissen és boldogan ébredtél a legmegfelelőbb pillanatban, életed egy újabb, lehetőségekkel teli napján.

FamilyFootCare Chesapeake4 NeighborNexusSzóval sikerült vidáman, tervekkel teli ébredni és fekszel az ágyban, még csukott szemmel, a lelked visszatért a testedbe és érzed, hogy egy remek nap áll előtted. Vagy nem ezt érzed? Az hiba! Érezd a remek napot! Gondold át, hogy mi fog ma történni, mit szeretnél, hogy történjen és mi válthatja ki azt, hogy ez történjen. Szakadj el a pénz vírustól és eredmény-centrikusan arra gondolj, hogy mit szeretnél a pénzért kapni. Fogalmazd meg azokat a dolgokat, ami miatt dolgozol nap mint nap és kérlek, szakadjunk most el a pénzvilágtól, felejtsd el a lakás és autóhiteledet! Felejtsük el a kölcsönöket, a jutalékokat és az éves prémiumot. Beszéljük, azokról a dolgokról, amiket valóban szeretnél. Utazni, vagy színházba menni, vagy bármi, amire tényleg vágysz. Lásd magad előtt, éld meg az élményt, legyél ott, használd. Aztán, miután megélted ezeket a dolgokat, máris kaptál egy nagy adag örömérzetet. Kinyitod a szemed és boldog vagy. Tudom, ezt hívják álmodozásnak, ami egyesek szerint az élet megrontója, pedig nem. Ha nincsenek ábrándjaink, nincsenek céljaink, akkor miért élünk? Miért dolgozunk napi 10 órát + 2 óra közlekedés? Miután az öröm érzetet megélted, az ágyból felkelve engedd el. Ne ragaszkodj hozzá, hagyd áramolni, hagy, hogy a vágyad áramlása eljusson a megvalósítóhoz. Adj hálát, hogy lehetőséget kaptál egy újabb csodálatos napra ezen a gyönyörű bolygón és köszönd meg, hogy részese lehetsz a mindennapi csodáknak. Hihetetlen dolgok fognak így történni. Mondhatnánk, hogy isteni csoda! Az, mert ha hagyod a vágyaidat áramlani, akkor azzal újra életet adsz az Erőnek. Élteted Istent, hagyod újra tenni a dolgát és hidd el, meghálálja. Azzal, hogy kiengeded magadból a vágyaidat és szárnyakat adsz neki, máris rátaláltál Istenre. ... és még csak most keltél ki az ágyból!

Felkelhetsz. Kezdődhet a napi rutin, ezúttal boldogan, most már más szemmel, hiszen már tudod, hogyan áramoltasd a vágyaidat és már csak hagynod kell megvalósulni.

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is a Joomla Security extension!