MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

SMT(R) mauálterápia

Hát és nyaktájéki fájdalmak, becsípődések kezelésére alkalmas "csontkovács" kezelés, szakszerűen. Az SMT(R) egyedülálló módszerével.

bővebben ...

AcuPiercing(R)

AcuPiercing, Shen Men Piercing, Migrén Piercing, Csakra Piercing, az eredeti akupunktúrás pontok figyelembevételével

bővebben ...

Svéd masszázs

Választható a teljes testet érintő, vagy csak részleges, egyes zónákat érintő masszázs is. Igény esetén lágy kimozgatásokkal, a teljes felfrissülés érdekében.

bővebben ...

Biorezonancia

Egyedülálló RIFE frekvencia kezelés kiváló terápia minden problémára. Alapul véve, hogy minden rezgés, visszaállítható a harmonikus állapot.

bővebben ...

Talpmasszázs

A talpreflexológia hatékony kiegészítője lehet minden gyógykúrának, de frissítő masszázsként is kiváló egészségmegőrző hatású.

bővebben ...

kinesio tape 2 kinesio tape halado1 kinesio tape A kinesio-tape már több mint 30 éve ismert módszer az izületi és izomfájdalmak hatásos kezelésére, de hazánkba csak néhány éve vált ismertté. Ez a mára már több oldalról is alátámasztott módszer minden olyan problémára kiegészítő megoldást kínál, amit a hagyományos módszerekkel kezelni lehet, sőt ... egyes esetekben többet is nyújt, hiszen a meridiánok mentén végzett ragasztás nem csak lokálisan, de távhatásban, a meridiánhoz tartozó szervrendszerre is hatással lehet.

A ragasztás minden esetben a problémás testrész izmainak területére történik, figyelembe véve, hogy milyen hatást kívánunk elérni. Ragasztással lehet izmot tehermentesíteni, tehát lazítani, vagy épp ellenkezőleg, tonizálni, működésre bírva erősíteni. Balesetek utáni rehabilitációban kiváló eredményeket ért el mindenhol a kinesio-tape. A rehabilitációs idő a legtöbb esetben a felére csökken, ha a hagyományos, merev rögzítő kötések helyett, kinesio-tapet használunk. Legyen szó ficamról, izomszakadásról, vegy egy törés utáni lábadozásról.

kinesio tape crosstape2 kinesio tape crosstape1 Nyirokragasztással, már néhány óra alatt látványos hatást tapasztalhatunk. Az ödémás, duzzadt területről a tape segít elvezetni a pangó, felgyülemlett vizet, amit természetesen előtte masszázzsal, vagy köpöllyel fellazíthatunk, de ha a masszázs, trauma miatt nem lehetséges, nélküle is hatásos.

Fantasztikus eredményeket lehet elérni a testtartáskorrekciók terén is. A gerincferdülés és a hanyagtartás már néhány hét alatt kezelhető, valamint a bokasűlyedés és a kifelé/befelé forduló boka is eredményesen kezelhető.

Maga a ragasztás csupán néhány perc, melyet a teljes tünetmentes állapotig heti egy alkalommal javasolt, megismételni. Bár maga a tape akár több mint egy hétig is képes fennmaradni, de higéniai okokból érdemes hetente cserélni.

 

 
 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
DMC Firewall is a Joomla Security extension!