MeriDim állapotfelmérés

Teljes körű számítógépes állapotfelmérés. A test 12 fő meridiánján keresztül feltérképezzük a szervezeted és feltárjuk a blokkokat, a felmerülő probléma forrását.

bővebben ...

Biorezonancia

Egyedülálló RIFE frekvencia kezelés kiváló terápia minden problémára. Alapul véve, hogy minden rezgés, visszaállítható a harmonikus állapot.

bővebben ...

Talpmasszázs

A talpreflexológia hatékony kiegészítője lehet minden gyógykúrának, de frissítő masszázsként is kiváló egészségmegőrző hatású.

bővebben ...

Fülakupunktúra - AkuPiercing

Fülakupunktúrás kezelések, az eredeti NADA protokol figyelembevételével, Dr. Széchenyi István oktatása alapján. Leszoktatás, fogyókúra és sok más ...

bővebben ...

Köpöly és moxa kezelések

Egy kínai közmondás szerint, ami gyógyszerrel gyógyítható, az köpölyözéssel is, amit a tű nem gyógyít, azt meggyógyítja a moxa.

bővebben ...

Kínai masszázs

Teljes testet érintő, kínai pontmasszázs, alapos kimozgatásokkal, ami a hát és a végtagok meridiánjain vezet végig, felfrissítve a testet és a lelket.

bővebben ...

SMT(R) mauálterápia

Hát és nyaktájéki fájdalmak, becsípődések kezelésére alkalmas "csontkovács" kezelés, szakszerűen. Az SMT(R) egyedülálló módszerével.

bővebben ...

Kinesio Tape

Fájdalmak, rándulások és terhelt izmok kezelése, nyirokkeringés támogatása ragasztással. Gerincferdülés, bokasüllyedés, stb.. kezelése.

bővebben ...

Svéd masszázs

Választható a teljes testet érintő, vagy csak részleges, egyes zónákat érintő masszázs is. Igény esetén lágy kimozgatásokkal, a teljes felfrissülés érdekében.

bővebben ...

Üdvözöllek!

aranyicsabaAranyi Csaba vagyok.

Ha fáj a hátad és masszázst javasoltak, ha a kevés mozgás miatt jól esne egy alapos kimozgatás, ropogtatás, bízd magad szakértő kezekre! Svédmasszázsal, Kinai (Tui Na) masszázsal, talpmasszázsal, köpöly és moxa kezeléssel, SMT(R) Sportmanuálterápiával - csontkovácsolással segítek a fájdalmaktól megszabadulni. A hosszútávú siker érdekében Kineso-tape ragasztással biztosítom az állapt fenntartását. Fülakupunktúrás kezelésekkel, allergia kezeléssel, Bach virágterápiával segítek a jó közérzet kialakulásában, az egészség megőrzésében, vagy a fennálló betegség legyőzésében. Korszerű, számítógépes állapotfelméréssel és Íriszdiagnosztikával segítek megtalálni a probléma forrását. Az állapotfelmérésről szöveges és grafikus kiértékelést adok. 

Úgy érzed, teljesen lemerültés? Kimerítenek a mindennapok? Erre is van megoldás! A meridiánok ellenőrzésével rájöhetünk, hogy hol van szükség korrekcióra. A XXI. század technológiáját a hagyományos kínai orvoslás elemivel ötvözve született meg a MeriDim(R), ami teljes képet ad a test energiaháztartásáról. Az energetikai egyensúly helyreállításával, ismét 100%-os energia felvételre és leadásra leszel képes. Egy betegségből szeretnél felépülni és jól esne egy kis plusz energia? Feltöltelek, sőt többet adok! A betegségek jeleznek nekünk. Önmagában egy betegség csupán tünet, ha megtalálod magadban a kiváltó okot, akkor könnyebb lesz a fizikai tüneteket legyőzni.

Allergiától szenvedsz? A homeopátia és a moxa varázslatos egyesítéséből létrejött HomeoMoxa és fülakupunktúrás kezelés kombinációjával Bach cseppekkel megtámogatva, akár végleg megszabadulhatsz a kínzó allergiától!

Akciókért, újdonságokért figyeld a Facebook oldalamat! Érdemes kedvelni, mert minden szülinapos, ha jelzi, ajándék masszázst kap!

Foglalj időpontot Most [IDŐPONTFOGLALÁS], vagy hívj +36 30 474-1544, hogy egyeztessünk!

 

 • Lassan egy éve küszködtem a derekammal, de Csaba megtalálta azt, amit sok masszőr és úgynevezett csontkovács sem talált meg!! Húztak, csavargattak de semmi sem javult! Csaba megtalálta az okot (ami nem is a derekamnál volt!!!!) és egy kezeléssel megoldotta. Hálás köszönet neki.

  Ervin - Budapest

 • A kiropogtatásod volt nagyon jó, és így egyben a kettő (Kineso-tape)... Király :)

  Alexa - Budapest

 • Rendszeresen kapok akupunktúra kezelést az endokrin központomra. A 60 perces terheléses inzulin szintem 175-ről 99-re csökkent. Ez még mindig nem ideális, de jó úton járunk! A tüneteim csökkentek vagy megszűntek, nem vagyok fáradékony, a haspuffadás megszűnt. 3 hónap alatt 4 kg-ot fogytam! Köszönöm :-).

  Tímea - Dunaharaszti

 • ....amikor az ajtóhoz értem ( kb.5 lépés)...a kilincsre tettem a kezem .... csodálkoztam miért van két szabad kezem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌✌✌✌✌✌✌ A botom ott maradt a kagylónak támaszkodva 😲😲😲😲😲😲😲😉😉😉😉 Gyaaalog...két lábon bot nélkül mentem....🤓🤓🤓🤓 Vissza mentem újabb 5 lépést a botért....kijöttem és azt mondjak álltam értetlen fejjel és néztem vissza a fürdőre....meg vissza....kérdezték baj van....nem válaszoltam..😝😝😝 Újra kellett játszanom a fejemben a jelenetet....mert hirtelen konkrétan azon gondolkodtam hogy most ez megtörtent vagy csak képzeltem:))))

  Judit - Budapest

Next
Prev
Our website is protected by DMC Firewall!